Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt emberek, hogy mindenki megtalálja a párját amikor ez nyilván nem igaz?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy lehet az hogy megtalálja mindenki a párját, amikor eleve rengeteg olyan férfi van aki egy lánynak sem kell, ilyen szerencsétlenek és egyre válogatósabbak az emberek, főleg a mai nők
2013. márc. 20. 16:46
1 2 3
 21/21 2122 ***** válasza:

férfiakbol magyarországon 6%al több szuletik mint nőböl. vagyis ha minden nő megtalálta a párját még mindig marad 6% férfi akinek nincs. persze magasabb a női átlagéletkor mint a férfi így statisztikailag az jön ki h férfiból kevesebb van pedig nem.

én korábban próbálkoztam. elösször egy átlagos csajjal. mondom ez majd jó lesz. elhívott ide oda. mikor összeakartam vele jönni mondta h bír meg kedvel ,de csak mint barátot. aztán volt egy második próba. korpás csaj sárga fogakkal. szinte biztos voltam benne h összejön. ő is elhívott ide-oda. mekkora bukta volt mikor közölte h csak barátként kedvel. aztán próbálkoztam társkeresőn. egy full ogre csaj. mondom ennél lejjebb már nincsen. ez a padló. összejöttünk randiztunk meg is dughattam volna mert ittunk csak első randin mégse akartam meg. aztán másodikon közölte h ő elösször azthitte komoly kapcsoltatot akar aztán rájött h mégsem inkább bulizna lefekdne fvel fával. ő rokker volt én nem. ilyen bulikon még érte is versengenek a részegek.

sajna ahova én is elszoktam járogatni ott is ez a helyzet. múltkor épp mondta az egyik széparcú azonban 120 kilós lány ismerősöm h váó képzeld el 2en is folyamatosan hajtanak rám. az egyikkel csak azért szakított mert nemtetszett neki az arca.

katasztrófa. az én helyzetemnél lejjebb már komolyan senki sincsen.

2013. márc. 20. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!