Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt emberek, hogy mindenki megtalálja a párját amikor ez nyilván nem igaz?
férfiakbol magyarországon 6%al több szuletik mint nőböl. vagyis ha minden nő megtalálta a párját még mindig marad 6% férfi akinek nincs. persze magasabb a női átlagéletkor mint a férfi így statisztikailag az jön ki h férfiból kevesebb van pedig nem.
én korábban próbálkoztam. elösször egy átlagos csajjal. mondom ez majd jó lesz. elhívott ide oda. mikor összeakartam vele jönni mondta h bír meg kedvel ,de csak mint barátot. aztán volt egy második próba. korpás csaj sárga fogakkal. szinte biztos voltam benne h összejön. ő is elhívott ide-oda. mekkora bukta volt mikor közölte h csak barátként kedvel. aztán próbálkoztam társkeresőn. egy full ogre csaj. mondom ennél lejjebb már nincsen. ez a padló. összejöttünk randiztunk meg is dughattam volna mert ittunk csak első randin mégse akartam meg. aztán másodikon közölte h ő elösször azthitte komoly kapcsoltatot akar aztán rájött h mégsem inkább bulizna lefekdne fvel fával. ő rokker volt én nem. ilyen bulikon még érte is versengenek a részegek.
sajna ahova én is elszoktam járogatni ott is ez a helyzet. múltkor épp mondta az egyik széparcú azonban 120 kilós lány ismerősöm h váó képzeld el 2en is folyamatosan hajtanak rám. az egyikkel csak azért szakított mert nemtetszett neki az arca.
katasztrófa. az én helyzetemnél lejjebb már komolyan senki sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!