Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszer mindenki megtalálja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer mindenki megtalálja a párját? Én már ebben nem hiszek.

Figyelt kérdés
Üdv! 21 éves lány vagyok, volt egy 4 éves kapcsolatom még régebben és azóta is csak kudarcok érnek, pedig annyira szeretnék már magam mellé valakit! Én már belefáradtam a pasizásokba ! Szeretnék már egy ember mellett megállapodni véglegesen de reménytelennek érzem a szituációt! ha valaki egy kicsit is tetszik külsőleg arra általában mindig ráfaragok mert sosem olyan mint képzeltem!
2013. máj. 2. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Már én sem nagyon hiszek ebben,bár tény,hogy valamivel idősebb vagyok Nálad.
2013. máj. 2. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Neked se jön össze, nekem se jön össze – házasodjunk össze... :D

Viccen kívül, én is belefáradtam... Ha budapesti vagy, összeismerkedhetnénk, mégha csak egy jó barátság jön is össze. :)

2013. máj. 2. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
21 évesen nem kell még megállapodni! Még ott van előtted az élet! De amúgy ha voltak eddig kapcsolataid tehát nem vagy végletesen csúnya akkor ezentúl is lesznek...ne erőltesd! egyszer úgyis megállapodsz majd van még időd.
2013. máj. 2. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egyre több embernek a problémája manapság nemtől függetlenül. Szerencsére én megtaláltam a páromat 25 évesen, szóval 21 évesen még van időd. Lényeg: Idiótákra ne pocsékold az időd, és hosszú távon az kevés hogy valaki jól néz ki.
2013. máj. 2. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenki megtalálja.Csak én nem :( 25/f
2013. máj. 2. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember talál valamilyen párt, aki mellett hosszabb-rövidebb időre megállapodik. De hogy ő lesz-e az IGAZI, arra elég kicsi az esély. Talán nincs is igazi, vagy csak rettentő-rettentő ritkán jön össze, a legtöbb embernek egész életében nem. Én is így vagyok vele, tudom hogy sosem találok olyan lányt, aki igazán passzol hozzám, de már nem izgat, nem keresgélek. Kihasználom az alkalmi kapcsolatokat a lehető legjobban, de senkivel nem tervezek hosszú távra. Lényegesen egyszerűbb így a dolog... :)
2013. máj. 2. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, a képzelődést már az oviban kinövi az ember. Nem képzelődni kell, hanem megismerni a másikat.
2013. máj. 2. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:

én sem hittem benne, amíg meg nem találtam az igazi nagy őt 24 évesen. másfél évvel később már össze is házasodtunk. most lesz a 3. évfordulónk egy hónap múlva.

ne add fel!!! és 21 évesen még rengeteg időd van:)

27/N

2013. máj. 3. 23:44
 9/9 anonim válasza:

Szerintem igen. Ha most belefáradtál a párkeresésbe, tarthatsz egy kis szünetet. Azt viszont nem hiszem, hogy ha nem teszel a későbbiekben az ügyért, akkor majd *puff* varázsütésszerűen megtalálod az igazit. Amúgy meg, ha nem hiszel benne, hogy megtalálod, akkor miért hinne más? :)

Mondom, szerintem pihenj egy kicsit, és ne add föl. ;)

F/23

2013. szept. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!