Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalas! Van aki nem teszi meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas! Van aki nem teszi meg?

Figyelt kérdés

Sok ferfitol hallottam mar, hogy akarmilyen csodalatos, kedves feleseguk lesz ok ugyis megfogjak csalni. Es ezt szinte mind azzal magyaraztak hogy miert szeretkezzenek eletuk vegeig egyetlen novel, hisz az unalmas. Soroltam fel bombazo enekes es szinesznoket,es aztmondtak oket is megcsalnak. De attol fuggetlenul nagyon szeretnek a feleseguket.

Ezt mindannyian igy gondoljatok? Mert szerintem ez gusztustalan. Ha szep a feleseged, aranyos,kedves tudsz vele beszelgetni es huseges, jo az agyban es telleg minden passzol akkor megis miert csalnad meg?

2013. szept. 22. 16:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

16 éves korom óta folyamatosan van párkapcsolatom. SOHA nem csaltam meg egyik páromat sem, igaz ez fordítva nem mondható el róluk.

A hűség döntés kérdése, nem másé! Ezt jegyezd meg!

2014. jan. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!