Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi értelme van annak, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél visszacsalja a párját?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:20
3/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem van egy férfi és egy nő! X éve párkapcsolatban élnek,sőt eljegyzés is volt! Viszont a férfi a nőt megcsalta,rá a nő pár napjára visszacsalta! Én sem értem igazából,egyik ismerősömékkel van e a szitú!
2013. szept. 20. 12:28
4/21 anonim válasza:
Valszeg egyik megcsalta a másikat, a másik meg bosszúból szintén lefekszik valakivel.
5/21 anonim válasza:
Kölcsönös megcsalás nincs értelme csak azt hiszik ezzel lehet egyenliteni és majd rendbehozni esetleg a megszokás gyerek ami még összetart egy ilyen kapcsolatot , pedig már a megcsalás pillanatában vége.
6/21 anonim válasza:
Nah tessék. Akkor még tudok szöveget értelmezni... :)
7/21 anonim válasza:
Azért tette,mert uyganolyan vonzónak és atraktivnak egyenlőnek akarja érezni magát,hogy megmutassa a másiknak nesze én is meg tudtalak csalni... vagy épp az hogy ne fájjon neki annyira az hogy a férfi megcsalta.És igy 50-50-nek érzi magát vele.
8/21 anonim válasza:
A nőt valszeg mélyen érintette, hogy megcsalta a párja. Az volt a lényeg, hogy fájdalmat okozzon. Semmi más.
9/21 anonim válasza:
Semmi értelme, csak ront a helyzeten.
10/21 anonim válasza:
Valszeg úgy gondolta a második fél, hogy avval lenullázza a elsőt, és mintha mi sem történt volna, éldegélnek tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!