Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi értelme van annak, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél visszacsalja a párját?
baromság... ha engem megcsalna a barátnőm elküldeném a jó büdös f*** -ba abban a pillanatban
abból egészséges kapcsolat az életben nem lesz
Szerintem az ilyesmi kisebb részben szól a bosszúról, nagyobb részben azért csinálják, hogy újra visszatérjen az önbizalmuk, hogy bebizonyítsák maguknak, hogy még igenis tudnak sikeresek lenni a másik nemnél. Mindig a megcsalt félnek a nehezebb, neki kell újraépítenie magát, és újra visszaszereznie valahogy az önbecsülését. A megcsaló "szenvedése" (lelkifurdalás ide vagy oda) emellett szvsz eltörpül. Vannak akik képesek iszonyú erőfeszítéssel önerőből újraépíteni magukat, és felülemelkedni a másik tette miatt érzett dühön, sértettségen és csalódottságon. És vannak akik inkább bevonnak egy harmadik személyt a történetbe, mert azt remélik ettől egycsapásra újra egész embernek érezhetik magukat.
Én nem tudom őket hibáztatni, inkább ez, mint az állandósult áldozatszerep.
Jó kérdés. Meg kéne kérdezni erről igen kedves idősebbik sógornőmet. De mivel köszönő viszonyban sem vagyunk, ezért nem teszem.
Nálunk is ez van amúgy. A csaj kezdte a kapcsolatuk alatt. A férje folytatta az esküvőjük után valamivel, majd mostanában megint a csaj csalja...:D
szánalom komolyan. Ahhoz képest működik, mert már 3 éve házasok. Az persze más kérdés, hogy boldogok e. Az anyázós, ordítozós, lökdösős, kva anyázós veszekedések is mindennaposak. A csaj kb hetente ki akarja dobni a férjét otthonról meg ilyenek...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!