Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mi értelme van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi értelme van annak, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél visszacsalja a párját?

Figyelt kérdés

#párkapcsolat #megcsalás #hűtlenkedés!
2013. szept. 20. 12:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

19 vagyok

azóta kiderült hogy a férj most megint csalt. Állítólag azt mondta az új lánynak, hogy nőtlen:D

A sógornőm ki akarta rakni, de a pasi nem költözött el egyenlőre. Pont tegnap mesélte el a férjem, mert összefutott anyukájával. Általában ő szolgáltatja az infókat, hogy mi van velük, mert együtt élnek.

És az a legszomorúbb , hogy szerintem a pasi alapvetően nem ilyen. Ott voltunk az esküvőjükön, a pasi szerette ezt a lányt, de a csaj nem, és ez nagyon látszott is rajta. Ha a csaj nem lenne olyan amilyen, és szerelemből ment volna hozzá. Nem lett volna ez...és ez nem csak szerintem van így. És ezt az egészet a csaj 6 éves kislánya is végignézi...klassz lesz neki így felnőni...

2013. szept. 28. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!