Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a párkapcsolatoknak? Miért akar mindenki párkapcsolatban élni? Nem igazán értem a lényegét. Valaki nem magyarázná el?
kémia, ösztönök, szimbiózis.
Régen több értelme volt, a nő szült, gyereket felnevelt, addig a férfi vadászott és megvédte az asszonyt.
Há' Vazul néni montá neköm, hogy te Babi, figyeljé má', a párkapcsolát az jó dolog! Neköm már 5 férjöm volt, mindöt szerettem, és mindegyiköt tisztességgel el is földeltem! Házasodjá meg mán te is!
Így álltam össze a Lajossal, a kocsmárossal!
üdv
Babi néni
Na látod, ezt én sem értem. Ha meg esetleg szakítanak, világvégére játszanak. Nekem direkt nem kell párkapcsolat, mínusz probléma... és lány vagyok, és teljesnek érzem magam, ja és nincs semmilyen betegségem, nem vagyok se fogyatékos, se ronda.
Számomra ez a párkapcsolatosdi már olyan eröltetettnek hat. Nem értem, hogy hiányozhat valakinek az, hogy minden este beszámolót kérjen töle egy másik ember a napjáról.
tegnap 21:41
Máris imádlak. Persze csak távolról. ;)
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!