Mi értelme a szünetnek párkapcsolatban?
Többéves kapcsolatban,még gyerek nélkül van-e értelme.
Elegem lett,szakitottam,ő szünetet akar,én azt hogy randizgassunk aztán kisül valami.
Van akinél működött x hét után a dolog?Vagy csak felesleges időhúzás?
szünetnek a színházban meg iskolában van értelme.
egy kapcsolat vagy megy, vagy hagyni kell a picsbe.
Na én is ettől kezdek bekettyenni. A párom, 30N (én39F) minden különösebb előjel/veszekedés/kibékíthetetlen ellentét/megcsalás vagy bármi nélkül azt mondta, hogy szünetet szeretne tartani. 13 év után.
Szerintetek? Én szeretem őt, ő határozottan nem akar szakítani csak maga sem érti miért, egyedül akar lenni.
Nekem meg az a bajom, hogy:
-szeretem és szeretnék vele lenni
-igyekszem visszaszerezni, de nem akarok nyomulni
-iszonyúan megbántva is érzem magam, mert ha két ember egy pár, akkor szerintem nem életszerű ez a szünet dolog. Ráadásul úgy, hogy tényleg mi eddig egymás "másik felei" voltunk.
Nem mentünk még külön. Egyik pillanatban bőghetnékem támad, másik pillanatban elönti az agyamat a szar és legszívesebben elzavarnám és elmennék valami "Tágra zárt szemek"-szerű orgiába. Egyenlőre bírom még, meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!