Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas! Van aki nem teszi meg?
Sok ferfitol hallottam mar, hogy akarmilyen csodalatos, kedves feleseguk lesz ok ugyis megfogjak csalni. Es ezt szinte mind azzal magyaraztak hogy miert szeretkezzenek eletuk vegeig egyetlen novel, hisz az unalmas. Soroltam fel bombazo enekes es szinesznoket,es aztmondtak oket is megcsalnak. De attol fuggetlenul nagyon szeretnek a feleseguket.
Ezt mindannyian igy gondoljatok? Mert szerintem ez gusztustalan. Ha szep a feleseged, aranyos,kedves tudsz vele beszelgetni es huseges, jo az agyban es telleg minden passzol akkor megis miert csalnad meg?
Persze,en is kivetel vagyok hisz no vagyok , en itt most inkabb a ferfiakat kerdezem.
De tudom hogy a nok is gusztustalanok es szinten megcsaljak a ferjuket de ez engem nem erint, plusz szerintem a ferfiaknal gyakoribb
Heló!
Nem hsizem, hogy a leendő párjukkal ezt közölni is fogják. Ergo, ezek nem "férfiak", hanem hazug disznók. Az más lenne, ha közölné a párjával, hogyfigyelj, erre meg erre számíts és pont. Megegyeznek, így élnek, tlejesen rendben van. De aki úgy áll hozzá, hogy lehet akármilyen jó a párom, átejtem, megalázom, na az egy gerinctelen mocsok.
én se tenném meg... mert mint írák is, minek is lennék akkor vele:P
" Ha szep a feleseged, aranyos,kedves tudsz vele beszelgetni es huseges, jo az agybn... " a legfontosabbat kihagytad --> szereted, ha valakibe szerelmes vagyok, nem hiszem, hogy egy könnyen unalmassá válna... ha annyira több nővel kéne a szex, nem mennék bele egy kapcsolatba, de én nem vagyok ilyen:)
19/f
Durva példa de ez olyan kb,mint a drog. Van,akinek lehetősége sincs rá,akinek meg van,nem biztos,hogy megteszi,hiába van ott a kísértés. Ha elégedett az addigi életével(itt pl a kapcsolatával),nem nagyon fog arra késztetést érezni,hogy más nővel lefeküdjön. Megtehettem volna párszor mindkettőt,de valahogy nem hozott lázba annyira,hogy tényleg meg is tegyem. Eddig is megvoltam mindkettő nélkül. És nem mellesleg szeretem is a barátnőmet,és nem tudnék ezek után a szemébe nézni. Ennyi. :P
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!