Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt?
Miért nem tőle kérded meg?
:( :( :(
Ha jól tudom már nem is tartják a kapcsolatot. Egy dologgal most megpróbálkoztam, még nem derült ki bejön-e, ha viszont nem , akkor megpróbálom elfelejteni.
Nagyon sokszor vertek át, nagyon sokszor szenvedtem hasonló helyzet miatt, többször nem szeretnék :(
Sztem kár rágódnod. Ne legyél a játékban 3. személy. Ez az ő dolga/dolguk, ha élvezik ezt az értelmetlen cirkuszt egymással még. Sztem részükről vagy csak egyik fél részéről ez nagy ostobaság. Nem éri meg nyomi emberrel foglalkozni. Jobban jársz és az értékes idődet vagy energiádat sem pocsékolod arra, aki nem érdemli meg.
"bármit megtennék érte" - na ne nevettess, egyenlőre a földön élünk és az illetőt még nem is ismered ELÉGGÉ, lehet van valami rigolyája magánéletében amitől 2-3 hónap múlva te másznál falra
(épp itt az első példa rá)
Szóval ne éljünk mese világba egy fellángolástól.
Első sorban magadat kíméld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!