Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért teszi ezt? Tudja egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt? Tudja egyáltalán mit akar?

Figyelt kérdés

1 hete szakítottunk a barátommal, és azt mondta hogy most így lesz a legjobb, érvelt hogy maradjunk barátok nem akar elveszteni. a lényeg h én írkáltam neki, nem válaszolt (de beláttam h kár volt) aztán mondtam hogy szar ez így hogy én még futok utána stb erre mondta hogy de ennek így kellett lennie köztünk

és most letiltott chatről.. miért tette ezt ?

én nem zaklattam csak néha írtam neki..továbbá még azt szeretném tudni hogy ha én egyáltalán nem írok neki, és ha egyszer összefutunk a szemébe köpjem hogy miért csinála ezt velem? mert nem érzem barátinak a kapcsolatunkat ( a letiltás miatt egyrészt) vagy csak beszélgessek el vele simán mint a barátok?

vagy azért is nem válaszol meg tilt le mert neki is idő kell? jobb neki ha nem írok neki?

2013. jún. 28. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Reggel kimentem az udvarra és láttam, hogy a postás megint a két keritésrács közé dugta a levelet, holott látható helyen van a postaláda is. Nem értem, pedig megbeszéltük hogy nem igy kell ennek lennie mégis megteszi. Tanácstalan vagyok... Talán egy pitbullt kellene vennem? Nem azt a kopasz macsót hanem a szőrősebbik fajtából...

kb ilyen szinvonalu a te kérdésed is. :D

2013. jún. 28. 19:36
 2/10 ASOT ***** válasza:

Hány évesek vagytok amúgy?

De szakítottatok ha rémlik valami...és ő nem akar barátnak sem megmaradni inkább idegesítő vagy a számára.

A legjobb amit tehetsz, hogy végleg megszakítasz vele minden kapcsolatot, és nélküle kezdesz új életet.

2013. jún. 28. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, ne keresd. Talán zavartad, hogy sokat irtál azért tiltott le
2013. jún. 28. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Ő 21, én 18

első válaszoló jót nevettem ;)

2013. jún. 28. 19:39
 5/10 ASOT ***** válasza:
1-es, az nem jó lefújják paprikaspray-vel, áramot vezess a kerítésbe az hatásosabb....
 6/10 anonim ***** válasza:

Segítek, belinkelem neked azt, amikor 4 órával ezelőtt megkérdezted ugyanezt, ok? ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

De tudod mit, mégjobb fej leszek, még a válaszomat is külön bemásolom, hogy egyértelmű legyen:

Szimplán bunkó és nem akar tőled semmit, esetleg más tetszik neki. Hagyd a fenébe, és semmiképp ne fuss utána, ne írkálj rá, ezzel csak rontasz a helyzeteden, szánalmasnak láthat téged. Ha találkoztok, barátságosan köszönj oda, ne mutasd neki, hogy bánt a dolog, és főleg ne kezdeményezz vele beszélgetést... ennyi.

7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, igazad van árammal még nem probáltam... a levél mennyire vezeti az áramot? :D
2013. jún. 28. 19:40
 8/10 ASOT ***** válasza:
A vizes a levél akkor jól :)
2013. jún. 28. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé egyértelmű, hogy tudja, mit akar.

Szakított, és nem akar semmiféle kapcsolatot fenntartani veled. Az a "maradjunk barátok" szöveg- 18 évesen tudhatnád már- egy eléggé elcsépelt és hamis duma, amivel megpróbál kicsit enyhíteni a saját bűntudatán. Azért tiltott le chatről, mert idegesítette, hogy folyton írkálsz neki. Azért egy barát egyáltalán nem ilyen, ugyebár.

Ha meg találkoztok, akkor egyszerűen csak köszönj neki mosolyogva, és a továbbiakban legyen számodra nem létező, legfeljebb ha ő szól hozzád, válaszolj neki. És igen, nem csak neki, de mindkettőtöknek jobb, ha nem írsz neki, és nem keresed a kapcsolatot vele.

2013. jún. 28. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem az az ember aki úgy lép ki egy kapcsolatból, hogy egyből letilt meg minden, az egy szemét sza.r, mert nem érdekli hogy ezzel milyen nehéz lesz a másiknak. az meg hülyeség h neki kell idő és ezért tilt le meg ezért elérhetetlen, mert ha szeretünk egy kicsit is valakit, akkor nézzük azt is h annak ne fájjon és nem leszünk vele szemetek. meg az is hülyeség h zaklatod-e vagy sem, mert te vagy a "sértett" ő küldött el téged, avgyis neked vannak fájdalmaid nem neki, így neki miért fájna ha ráírsz vagy valami, vagyis ettől nem sokalhatna be, ezért szerintem egyszerűen csak egy kis gec.i.
2013. jún. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!