Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt? Tudja egyáltalán mit akar?
1 hete szakítottunk a barátommal, és azt mondta hogy most így lesz a legjobb, érvelt hogy maradjunk barátok nem akar elveszteni. a lényeg h én írkáltam neki, nem válaszolt (de beláttam h kár volt) aztán mondtam hogy szar ez így hogy én még futok utána stb erre mondta hogy de ennek így kellett lennie köztünk
és most letiltott chatről.. miért tette ezt ?
én nem zaklattam csak néha írtam neki..továbbá még azt szeretném tudni hogy ha én egyáltalán nem írok neki, és ha egyszer összefutunk a szemébe köpjem hogy miért csinála ezt velem? mert nem érzem barátinak a kapcsolatunkat ( a letiltás miatt egyrészt) vagy csak beszélgessek el vele simán mint a barátok?
vagy azért is nem válaszol meg tilt le mert neki is idő kell? jobb neki ha nem írok neki?
Reggel kimentem az udvarra és láttam, hogy a postás megint a két keritésrács közé dugta a levelet, holott látható helyen van a postaláda is. Nem értem, pedig megbeszéltük hogy nem igy kell ennek lennie mégis megteszi. Tanácstalan vagyok... Talán egy pitbullt kellene vennem? Nem azt a kopasz macsót hanem a szőrősebbik fajtából...
kb ilyen szinvonalu a te kérdésed is. :D
Hány évesek vagytok amúgy?
De szakítottatok ha rémlik valami...és ő nem akar barátnak sem megmaradni inkább idegesítő vagy a számára.
A legjobb amit tehetsz, hogy végleg megszakítasz vele minden kapcsolatot, és nélküle kezdesz új életet.
Ő 21, én 18
első válaszoló jót nevettem ;)
Segítek, belinkelem neked azt, amikor 4 órával ezelőtt megkérdezted ugyanezt, ok? ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
De tudod mit, mégjobb fej leszek, még a válaszomat is külön bemásolom, hogy egyértelmű legyen:
Szimplán bunkó és nem akar tőled semmit, esetleg más tetszik neki. Hagyd a fenébe, és semmiképp ne fuss utána, ne írkálj rá, ezzel csak rontasz a helyzeteden, szánalmasnak láthat téged. Ha találkoztok, barátságosan köszönj oda, ne mutasd neki, hogy bánt a dolog, és főleg ne kezdeményezz vele beszélgetést... ennyi.
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy tudja, mit akar.
Szakított, és nem akar semmiféle kapcsolatot fenntartani veled. Az a "maradjunk barátok" szöveg- 18 évesen tudhatnád már- egy eléggé elcsépelt és hamis duma, amivel megpróbál kicsit enyhíteni a saját bűntudatán. Azért tiltott le chatről, mert idegesítette, hogy folyton írkálsz neki. Azért egy barát egyáltalán nem ilyen, ugyebár.
Ha meg találkoztok, akkor egyszerűen csak köszönj neki mosolyogva, és a továbbiakban legyen számodra nem létező, legfeljebb ha ő szól hozzád, válaszolj neki. És igen, nem csak neki, de mindkettőtöknek jobb, ha nem írsz neki, és nem keresed a kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!