Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány azért nem akar barátkozni velem többet, mert hátha lesz köztünk valami. Helyesen teszi?
Figyelt kérdés
Van egy csj,elég kedves,sőt,szép is,és okos is.És össze haverkodtunk eléggé.De a beszélgetésekből kiderült,hogy simán egymásba tudnánk esni.Ezért úgy döntött,hogy megszakítja a kapcsolatot,mert van pasija,és nem akarja megcsalni.2013. jún. 23. 14:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem azért teszi mert tulságosan szeret,de a barátját nem akarja megcsalni és ha melleted marad valószínüleg megcsalná.Szerintem "helyesen" teszi mielött megcsalná a barátját.BÁR NEM Biztos,hogy ez a legjobb megoldás:/ De te bele zúgtál?:s
2/2 A kérdező kommentje:
Hát,vannak pillanatok,amikor nagyon vonz.
De kb csak 1 hete,hogy ismerkedünk,vagyis ismerkedtünk.Már a 3. nap azt mondta,jobb lenne,ha tartanánk a 2 lépés távolságot.És néha egész flörtbe hajlott a dolog...
Szóval ha nem is szerettem bele,de olyasmi.
2013. jún. 23. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!