Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg 3 hete,aztàn ö màr az anyukàjàhoz is meghivott a Karàcsonyi vacsoràra,meg a késöbiekben összeköltözést "tervezett",talàlkozni akart a kislànyommal hogy ne csak akkor jöhessen ha épp nincs itthon ...Minden àlomszép volt a sok csalodàs utàn azt hittem boldog leszek,tévedtem!Egyre ritkàbban jött,hivott,irt..most 3 napja meg màr az sms es a hivàsomra sem felel.Miért teszi ezt velem azok utàn hogy ö igért fût-fàt?Mit tegyek?Legalàbb mondanà meg hogy mi a baj,vagy esetleg mit ronthattam el de ne tünjön el igy,nem hiszem el,hogy megint én szenvedek egy olyan miatt aki nem érdemli meg...
2013. szept. 15. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából ezek ilyen nagy csajozók akik máshogy nem tudnak hódítani csak szép szavakkal és ígérgetésekkel.

Ne higgy el semmi ilyet. (tudom, könnyű mondani)

2013. szept. 15. 10:06
 2/7 PureNameless ***** válasza:
Vedd ezt tanulópénznek
2013. szept. 15. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Van egy gyereked, és olyan butus vagy, hogy 3 hét után karácsony, meg összeköltözés? Te egy hiper gyors csajszi lehetsz. Aztán lesz még egy apa nélküli gyerek.

Inkább nem minősítelek, mert jót nem tudnák írni.

2013. szept. 15. 10:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 10h30 vàlaszolo!A gyerekem nem egy futo kapcsolatbol született hanem egy 7 éves hàzassàgbol,és nem vagyok egy gyors csaj,egyszerüen csak annyira szeretnék 3 év magàny utàn egy tàrsat aki szeret,hogy elhiszek el akarok hinni dolgokat amik nem léteznek...Annyir nagy baj hogy szeretetre vàgyok!? Szerintem az a baj hogy vannak "szemétlàdàk" akik kihasznàljàk a helyzetet és még egyet "belédrugnak" hogy még boldogtalanabb légy :(
2013. szept. 15. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Tehát ti nem is találkoztatok?nem szabad ennyire beleélned magad,az internetes dolgokba főleg nem.Három hét az nagyon kevés,ezt te is tudod.Amiket ígért a pasi,azokat nem három hét után szokás mondani.Magadat sebzed,ha elhiszel mindent,amit mondanak.Ez még rosszabb,mint az egyedüllét.
2013. szept. 15. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát abból amit írtál sanja valszeg csak kihasznált :$ vannak ilyen bunkók vigyázni kell!!!
2013. szept. 15. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szemétládába én is belefutottam... 3 hónap kellett, h ki tudjam mondani: VÉGE!!!!! Egy undorító féreg volt....

(szintén 1 gyerekes anyuka vagyok, 9 és fél éves kapcsolattal a hátam mögött....)

2013. szept. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!