Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csapatépítő tréningen mennyire van esély megcsalni az otthon maradtat?
Sosem voltam még ilyen céges bulin. A párom fog menni jövő hétvégén... Nagyon nem örültem neki, h elmegy, de ha elleneztem volna, akkor én lettem volna a hibás. Nem szeretném, hogy ezért kirúgják. Inkább mondtam h menjen. De már most nagyon rosszul érzem magam, h 2 napra elmegy. Kb. 60-an lesznek férfiak-nők vegyesen. Nagyon szeret meg minden, de melyik az a nő, aki ilyenkor tök nyugodt?!?! Több, mint 6 éve vagyunk együtt én teljesen megbízok benne, de ez most lehet h nem fog menni. :-( Ez idő alatt sem jutott a kapcsolatunk mélyebb szintre, hisz még mindig "csak" barát-barátnő vagyunk.:-(
Sosem ment nélkülem sehova. Olvastam sok helyen, hogy ezek csak a berúgásról szólnak és a szexről.:-( Szerintetek van esélye a megcsalásra? Szoktak ilyenek lenni? Ezek gondolom sosem derülnek ki, mert nem mondják el a barátnőjüknek/feleségüknek... Mik a tapasztalatok egy ilyen rendezvénnyel kapcsolatban? Ti voltatok már? Mi történt?
Mit tegyek, hogy ne ezen rágodjak? Vagy mit tehetnék?
Köszönöm!
ez az adott pasitól függ
ha akarja akkor megcsal ha nem akkor nem
te ismered döntsd el te mennyire bízol benne
Sok ceges bulin voltam, ottalvoson is, soha nem
fekudtem ossze senkivel, pedig volt ivaszat. Megeroszakolni nem fogjak, ugyhogy csak rajta mulik.
Hát én azért megértem a dolgot, mert még nem volt meg a menyasszonyom, addig járogattam el és valóban megy a pia meg a szex ezerrel, amit ráadásul a cég áll.
Szal mi azóta így megegyeztünk, h engem is zavarna meg őt is, szal ő se jár a sajátjára meg én se.
Főleg, h könnyen bajba kerülhet az ember, szal nem is történik semmi, de beindul a pletyka...
Ennek ellenére ne aggódj, kérd meg, h ne igyon világba meg legyen telefonon elérhető, mert zavar, nem tudsz vele megbékélni.
Ezek nem olyan nagy dolgok.
Melyik az a nő? Itt vagyok!! :)
Eszembe sem jutna még ilyen helyzetben sem, hogy megcsal a párom, igaz, ő nem szokott inni még alkalmakkor sem. De felnőtt emberről beszélünk, könyörgöm, ha egy-két üveg ital után más nőre ugrik rá, akkor valószínű azért volt a dologra "hajlama", vagyis előbb-utóbb így is úgy is megcsalt volna.
Én nagyon szomorú lennék, ha a párom ennyire nem bízna meg bennem.
Őszintén?
Van esély a megcsalásra? --> Igen.
Megcsal, ha IGAZÁN szeret? --> Nem.
Ennyi. Ha megcsal, az nem azon múlik, hogy elmegy-e a csapatépítő tréningre, mert előbb-utóbb úgyis meg fog csalni, HA MEG AKAR.
Ha őszintén szeret téged, akkor lehet ott akárhány nő, nem fogja érdekelni.
24 N
Van esély, de ez csak rajta múlik, h dönt.
Ilyenkor mindenki lazább, közvetlenebb, esetleg előjön a sulidiszkó-effekt, szal úgy gondolja a nő/férfi, h majd most talán lesz esélye a másiknál, mert eddig nem mert lépni.
Vagy szimplán csak dugni akar az egyik a másikkal.
Nálunk volt egy kollegina, tök normális családanyának tűnt.
Aztán kiderült, h már egy pohár bor után borul az értékrendje(addig ugye senki nem látta inni, mert hát bent nem iszunk), aztán szépen ment is szobára a pasikkal....
Amúgy nálunk jellemzően inkább az a baj, h sok az ellentét, volt, h majdnem tömegverekedés tört ki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!