Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti milyen ruhában vagytok otthon a párotok előtt pl hétvégén?
kényelmesen is lehet jól kinézni
ha szeret, nem fog amiatt kiábrándulni belőled, hogy nem nézel ki olyan jól mint ha kiöltöznél
emiatt szerintem felesleges aggódni
a nők már csak ilyen külsőségre összpontósítóak.
Pedig ha szeretnek akkor téged fognak a legszebbnek látni.
Szia!
Leírom hogy én hogyan szoktam.Tehát ruha:én a mindennapokban általában nőiesen,csinosan szoktam öltözködni és próbálok úgy melegítőbe bújni hogy az is csinos legyen, pl,próbálok ilyen passzos melegítőnadrágot felvenni tudom nem azt a trpaézajjút:D...és akkor veszek föl hozzá ilyen trikót vagy pólót, de inkább trikót ami zsintén passzos, és szinekben is ügyelek hogy passzoljon.
A smink az attól függ hogy alapvetően csinos-e az arcod vagy sem, nekem sajnos nem , vagyis én úgy érzem ezért hétvégén is amikor lent vagyok a barátomnál szoktam feltenni egy kis bb krémet és púdert hogy ne csillogjon a fejem, plusz egy pici szempillaspirál ás ha olyan kedvem de az csak ritkán akkor ajakáploót is :))
visszatérve Rád az a melegítő nagyon sokféle lehet:DDszóval szerintem legyen olyan ami kiemeli az alakodat!!egy melegítő is lehet nagyon csinos !!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!