Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves lányok! Hova jártok szórakozni, minden hétvégén kimozdultok vagy szerettek otthon is lenni?
Figyelt kérdés
Miben áll nálatok a szórakozás? Buliban van, hogy nem isztok?
17/f
2012. ápr. 22. 18:17
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem telik rá. Vagy buli, vagy rezsi-kaja-ruha-megélhetés. Ez van és beletörődtem.
A ribanckiképzők amúgy sem érnek semmit.
2/4 anonim válasza:
Én mégcsak 14 vagyok, de ha valami jó zenekar (Alvin és a Mókusok, Ossian stb.) jön, akkor oda megyek. Nem szoktam inni akkor sem, ha a nővéremmel megyek, pedig ő engedné.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Sajnálom, vannak olya nszórakozóhelyek ahol hölgyeknek ingyenes a belépés , ezek nem vonzanak?
2. Ossian és Alvin rendesen különböznek, de tetszik a stílusod.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még :)
2012. ápr. 22. 18:34
4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy különböznek. Pont azért írtam ezt a kettőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!