Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy csapatépítő tréningen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csapatépítő tréningen mennyire van esély megcsalni az otthon maradtat?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még ilyen céges bulin. A párom fog menni jövő hétvégén... Nagyon nem örültem neki, h elmegy, de ha elleneztem volna, akkor én lettem volna a hibás. Nem szeretném, hogy ezért kirúgják. Inkább mondtam h menjen. De már most nagyon rosszul érzem magam, h 2 napra elmegy. Kb. 60-an lesznek férfiak-nők vegyesen. Nagyon szeret meg minden, de melyik az a nő, aki ilyenkor tök nyugodt?!?! Több, mint 6 éve vagyunk együtt én teljesen megbízok benne, de ez most lehet h nem fog menni. :-( Ez idő alatt sem jutott a kapcsolatunk mélyebb szintre, hisz még mindig "csak" barát-barátnő vagyunk.:-(

Sosem ment nélkülem sehova. Olvastam sok helyen, hogy ezek csak a berúgásról szólnak és a szexről.:-( Szerintetek van esélye a megcsalásra? Szoktak ilyenek lenni? Ezek gondolom sosem derülnek ki, mert nem mondják el a barátnőjüknek/feleségüknek... Mik a tapasztalatok egy ilyen rendezvénnyel kapcsolatban? Ti voltatok már? Mi történt?

Mit tegyek, hogy ne ezen rágodjak? Vagy mit tehetnék?

Köszönöm!

2013. szept. 22. 08:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Bármi megtörténhet - mint ahogy ilyen bebaxós céges banzájokon szokott is történni - és én csak ülök itthon szépen és lehet hogy éppen most omlik össze a kínkeservesen felépített életünk. És most ne gyertek nekem a bízalommal meg hasonló sablon szövegekkel, mert amikor belekerülsz egy olyen közegbe amelyik beszippant ott a párod az utolsó amire azon az estén gondolsz bármennyire is szereted. Az ember számára mindig az a legfontosabb perc amit éppen megél és ha nem vagy ott, akkor más részesül a figyelemben. Nem hiszek a nagy igéretekben, hogy nyugi, nem kell aggódnod, mert kell, igenis kell, mert rohadt nagy a kísértés a világban és bármikor belefuthatsz valakibe aki pont levesz a lábadról teljesen, pláne ha ehhez adottak a körülmények is, mint pl. egy ilyen összemelegedős céges fertő.
ápr. 1. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!