Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a MINDEN amit ha a pasi megkap otthon, akkor nem megy félre? Mindenhol ezt olvasom, hogy ha megkap a párjától MINDENT, akkor nem csalja meg.
Egyrészt a háztartásbeli feladatok ellátása, tisztán tartása stb.
Ami viszont jobban befolyásolja a férfiakat, az a szexualitás, hogy megkapják amit akarnak, valamint az érzelmi háttér.
Itt arra kell gondolni, hogy szeretet, tiszteletet akarnak kapni, nem pedig egy házisárkányt, akihez az embernek egy idő nem nagyon van kedve hazamenni, na ilyenkor jönnek a félrelépések, mert a férfi úgy érzi, hogy a nő már nem szereti, folyton cseszegeti, veszekszik vele stb.
A feleségek, barátnők, nem minden kívánságot teljesítenek. Ha a férfi nagyon vágyik valamire, akkor elmegy oda ahol megkapja.
De azért ne általánosítsunk.
Figyelj, tök mindegy, hogy a MINDEN megvan-e, ha viszi a vére.
Akik azon vinnyognak, hogy "azért csalnak az emberek, mert otthon nem klappol valami", azok csak magukat mentegetik... Először mindent meg kéne oldani otthon, aztán szakítani, és utána nőzni/pasizni, nem? Ez lenne a tisztességes út.
Szóval ilyen MINDEN nem létezik, ha az illető nem monogám.
Amit meg kell adni, az a tisztelet, figyelembe venni az igényeit, stb.
Viszont ezek a dolgok sem garantálják azt, hogy nem fog félrelépni valaki. Lehetsz te bármilyen készséges, jófej, laza és szexuálisan túlfűtött, ha úgy érzi, valami újra vágyik. Ez pedig már csak a férfin múlik. Vagy hűséges marad, és továbbra is tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, vagy kihasználja a lehetőségeket.
Mindenkinek más a boldogság. Erre nincs recept, csak érezni lehet...Te is érzed, hogy boldog vagy-e, vagy szomorú.
Ha boldog, akkor szerintem marad.
Ha a nő otthont tud teremteni a párja számára és fel is tud nézni a párjára, az már fél siker. A siker másik fele pedig: szeretet, szex, szabadság + jó, ha nincs titkotok egymás előtt. Szerintem.
Az én párom még sosem kalandozott el, és nem is vágyik másfelé. 5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!