Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy csapatépítő tréningen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csapatépítő tréningen mennyire van esély megcsalni az otthon maradtat?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még ilyen céges bulin. A párom fog menni jövő hétvégén... Nagyon nem örültem neki, h elmegy, de ha elleneztem volna, akkor én lettem volna a hibás. Nem szeretném, hogy ezért kirúgják. Inkább mondtam h menjen. De már most nagyon rosszul érzem magam, h 2 napra elmegy. Kb. 60-an lesznek férfiak-nők vegyesen. Nagyon szeret meg minden, de melyik az a nő, aki ilyenkor tök nyugodt?!?! Több, mint 6 éve vagyunk együtt én teljesen megbízok benne, de ez most lehet h nem fog menni. :-( Ez idő alatt sem jutott a kapcsolatunk mélyebb szintre, hisz még mindig "csak" barát-barátnő vagyunk.:-(

Sosem ment nélkülem sehova. Olvastam sok helyen, hogy ezek csak a berúgásról szólnak és a szexről.:-( Szerintetek van esélye a megcsalásra? Szoktak ilyenek lenni? Ezek gondolom sosem derülnek ki, mert nem mondják el a barátnőjüknek/feleségüknek... Mik a tapasztalatok egy ilyen rendezvénnyel kapcsolatban? Ti voltatok már? Mi történt?

Mit tegyek, hogy ne ezen rágodjak? Vagy mit tehetnék?

Köszönöm!

2013. szept. 22. 08:54
1 2 3
 11/21 wiWell ***** válasza:
79%
Én eddig mikor csapatépíto tréningen voltam, akkor senki nem fekudt le senkivel (eddig 3x voltam). Férfiakat és noket nem raknak kozos szobába, csak ha kulon nem kérik. Az van, hogy aki meg akar csalni az megcsal, kolegina meg csapatépíto tréning ide vagy oda.
2013. szept. 22. 09:58
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
nem a pizsi gátolná meg h megcsaljon:D
2013. szept. 22. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem a csapatépítő tréningről nem az ivászat, meg a buli jut az eszembe. Nekünk is volt ilyen önismereti-csapatépítő valami, igaz nem ottalvós.

Az arról szólt, hogy jött egy pszihomókus-mentálhigiénés csávó, és teszteket töltöttünk ki, meg gagyi játékokat játszottunk. Pl. rendesen felvételi pszichológiai tesztet, hogy mennyire vagyunk csapatjátékos. Meg számokat összekötözgetni, aztán újra csinálni ugyanazt, aztán megmondta a logikát, hogy rátereljen minket a kommunikáció hatékonyságára. Aztán bekötött szemmel bizalomjáték volt. Lökdöstek jobbra-balra, hogy a többiek nem engedik, hogy eldőljek, vagy bajom essen.

Meg persze volt máskor külön közös kocsmázás is már, meg kerti parti egyik kolléga hobbitelkén.

Olyan nagyon bulihelyzet nem volt még.

Nekem nincs párom, de ez a bizalomról szól. Hidd el már sokszor elgondolkoztam rajta, hogy ha lenne egy bevállalós kollegina, hol tudnám diszkréten magamévá tenni. Arra a következtetésre jutottam, hogy igenis lenne olyan hely a munkahelyen, ahol a nap bármely szakában tutkó biztos, hogy senki nem nyitna ránk. (Na de nem akarok senkinek ötleteket adni. :) )

Ha meg akar csalni a barátod, hidd el, már megtette. Nem kell hozzá semmilyen buli. Az alkohol meg nem kifogás. Nem innék soha annyit, hogy megbántsak valakit, akit szeretek.

2013. szept. 22. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Hohó. Hazudtam. Volt már ottalvós buli is, de az nem csapatépítő. Ott se szövődtek titkos viszonyok. (Én ráérzek az ilyenekre.)
2013. szept. 22. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"melyik az a nő, aki ilyenkor tök nyugodt?!?!"

Jelen!

Múlt héten volt a barátom csapatépítóje, 50 ember, nők / férfiak vegyesen. Még csak eszembe sem jutott ilyesmi. Pedig képzeld, wellness-szállóba mentek!

Ha nem én kellenék neki, akkor azt csapatépítő nélkül is meg tudná oldani.

2013. szept. 22. 11:02
 16/21 Hipszterlány válasza:

Ez nem valami amerikai film sorozat hogy a berugasrol/szexről szóljon

Nem fog meg csalni , ha 6év alatt nem csalt meg akkor most se fog

Nyuugii:)

2013. szept. 22. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

" Végig mosolyogtak egymásra, miközben é is ott voltam... :-("

A mocsok szemétláda, és a büdös szuka!!! hát mit nem engednek meg maguknak??? Mosolyogni egymásra? Ennek tuti házasság a vége, én mindig lefekszem azokkal, akikre mosolygok, vagy kedvelem őket, kivétel nélkül.

2013. szept. 24. 10:10
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
a sok megértő itt mint félrebaszós köcsög...
2014. szept. 30. 15:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akik szeretik az ilyen csapatépítőket, azok mind szinglik, vagy rossz kapcsolatban élnek. Ilyenkor jó indok mellett kitombolhatják magukat, és nem is sejtik, hogy micsoda bomlasztásban vesznek részt (család)! Illetve a saját boldogságuknak is gátat szabnak, mert így kicsi az esély rá, hogy olyan kapcsolatban kötnek ki, amely tartós lesz (feleséget, férjet nem ivós-hányós-szexelős buliból választ az ember az esetek többségében, ha egészséges kapcsolatot szeretne).

Egyedül a cégek érdeke az egész, mert tovább tartják szingli állapotban a dolgozókat, akik jobban a rendelkezésükre állnak.

2014. okt. 20. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó nekem is ez az őszinte véleményem. Könyörgöm a cég miért működne attól jobban, hogy egy este berúgnak és kitombolják magukat? Milyen építő jellege van ennek , hogy betekintést nyersz a kollégáid , főnököd magánéletébe. Ez kizárólag csak megronthat egy csapatot nem építő jellegű.

Rendben van építsék a csapatot napközben..legyen egy kis italozás beszélgetés, programok de minek kell elmenni és éjszaka hajnalig bulizni miközben a normális ember a családjával vagy a barátaival töltené inkább azt az estét nem pedig a részeg kollégáival.

Aki azt mondja , hogy a közös berúgásnak építő jellege van az nem normális szerintem.

És azért valljuk be őszintén nem alaptalan amit gondolnak az emberek ezekről a bulikról -már elnézést de én ezt nem nevezném csapatépítőnek.

A pároméknál idén 30 -ból 3 ember flörtölgetett valakivel.

Ebből 1 szingli (jól van na ) a másik a 2 házas.

30 -ból 3?

Ez azért elég durva arány.

És hát elnézést , de máshonnan is ezt hallani.

És ezek nem is huszonéves emberek, akik még nem bírják visszafogni magukat.

Hát én nem tudom, de szerintem az a legbiztosabb ha az ember lánya nem megy ilyen csapatleépítő bulikra.

A hűség a lehetőségek hiánya mondhat bárki amit akar de én ebben hiszek..

És lehet jönni azzal, hogy nem zárhatod kalitkába a párod..hát én nem is arról beszélek , hogy lógjunk egymás nyakán egész nap én csak az olyan külön programokról beszélek ahol férfiak-nők a párjuk nélkül buliznak , isznak, táncolnak , tombolnak valahol az isten háta mögött egy hotelben, mert ezeknek előbb-utóbb nem lesz jó vége abban biztos vagyok.

Érdekes én a hátam közepére nem kívánok ilyen bulit, nem is érezném jól magam a párom nélkül egy ilyen helyen.

Igazából az a szerencse ha egy hasonló gondolkodású emberrel vagyunk együtt , mert akkor egy picivel kevesebb esély marad a hűtlenségre.

Én nem vágyok máshol aludni idegen emberek társaságában

ezért számomra a legjobb egy olyan férfi egy olyan munkahellyel ahol nem kötelezőek ezek az évi csapatépítő, évzáró baromságok.

Hát kérdező én teljes mértékben megértem az aggodalmad.

Amúgy mi történt veletek azóta?

Együtt vagytok még? :)

2018. dec. 15. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!