Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen lányról?
kedves utolsó hozzászóló:!
teljesen igazad van gratulálok;)
végre egy értelmes komment

Hát nem értek egyet az utolsó válaszolóval, ha "magába zúgatja", a megfelelő önbizalmáért, akkor azt direkt csinálja és nem csak egy szép elbeszélgetésről van szó.
A legtöbb nőnél azonban van egy szárny próbálgatási időszak, amikor tesztelik, hogy mennyit kell tenniük azért, hogy egy férfit elbolondítsanak.
1x én is csináltam ilyen közel engedtem aztán meg eltáncoltam játékot, de nagyon megbántam. Nem akartam tőle semmit, csak húztam ezzel az egésszel, ráadásul utána évekig nem lehetett csak barát, mert ő többet érzett..én meg nem.
Nekem meg kényelmetlen volt. Soha többé nem csináltam ilyet :P

ha a csaj csinálja ezt nem gáz, mert nem használja ki testileg a pasit!!!!!
A nők rendesek és nem használják ki ezt.
A bü*dös rib*anc fa*szik meg nem hogy magukba bolondítják a lányokat, hanem még ki is használják, esetleg teherbe is ejtik!!!!!
Ugye, hogy nem ugyanaz a kettő????
Szóval a bun*kó pasikról lehetne azt mondani hogy egy aljas rin*gyók.
a nő nem az, mert nem fektetett meg senkit.
Pontozni lehet, de minden kis hü*lye hímnek fáj az igazság.
sőt, minél inkább lepontoz, annál inkább fáj:D

19:24 = feminista
A kérdezőnek: konkrétumokról beszélgetünk.
Szemét dolog kihasználni a női szépséget, hogy elismerést vívj ki magadnak saját szépséged ragyogására.
Nem az a baj, hogy csinálod, hanem az, hogy élvezed csinálni...
Nárcisztikus jelenség lehetsz. Kicsit tisztelhetnéd jobban környezeted érzéseit. Ha csak bolondozol a pasikkal soha nem lesz normális párkapcsolatod. Amúgy az élet kamatostul ad vissza mindent...
Nyugi fogsz Te is sírni majd egy vagy több férfi után...
:DDD csak idő kérdése az egész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!