Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az olyan lányról, akinek az a szórakozása, hogy (növeli az önbizalmát)a fiúkat magába ,,zúgatja", hülyíti őket, aztán egyszerűen lekoptatja őket? Csak szeptember óta 5 fiúval csinált így.
2009. nov. 5. 14:54
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
19%
Természetesen a 37-esnek címeztem.
2009. nov. 5. 15:43
 22/46 anonim ***** válasza:
38%
szűzqrva...
2009. nov. 5. 16:03
 23/46 anonim ***** válasza:
52%

Most hogy jön "kezem töri-kezét töröm" hasonlat ide???

Amúgy meg nem védem, csak azt mondtam, férfiakban is bőven akad ilyen.....

Előbb-utóbb majd kiismerik, aztán majd nem lesz 2 hónap alatt 5 pasija :) de az is lehet, hogy igen....:)

2009. nov. 5. 16:06
 24/46 anonim ***** válasza:
94%
A kezem töri kezét töröm úgy jön ide, hogy egy HASONLAT, mint te is írtad, minthogy te azt írtad, hogy nem baj, hogy a csaj így viselkedik, mert csávók is viselkednek így, remélem sikerült megvilágítanom az összefüggéseket, de ha nem, akkor megmagyarázom még egyszerűbben.
2009. nov. 5. 16:12
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
"kezem töri-kezét töröm" úgy jön ide, hogy attól, hogy a másik szarságokat művel, neked még nem lesz hozzá jogod. Viszont a te kommented "és úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" dolgot sugall. Valóban, a férfiak is játszanak lányok érzéseivel, de egy nőnek ezt sokkal könnyebb megvalósítani. Egy férfi már annak örül, ha egy lánynak bejön, nem hogy szerelembe ejteni, aztán megválni tőle.
2009. nov. 5. 16:37
 26/46 anonim ***** válasza:
12%
marha nagy hasonlat! :):)
2009. nov. 5. 16:45
 27/46 anonim ***** válasza:
42%
ÓÓÓ igen:) Mondd el 2x, hogy ne kelljen 4x :D
2009. nov. 5. 16:49
 28/46 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem lezbikus, csak nem vállalja be :)
2009. nov. 5. 16:56
 29/46 anonim ***** válasza:
És mit gondoltok az ilyen pasiról??
2009. nov. 5. 17:19
 30/46 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen pasi is elmehet a francba, ez nem nem függő, ha valaki más érzéseivel játszik azt én mind elítélem.
2009. nov. 5. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!