Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok az olyan lányról, akinek az a szórakozása, hogy (növeli az önbizalmát)a fiúkat magába ,,zúgatja", hülyíti őket, aztán egyszerűen lekoptatja őket? Csak szeptember óta 5 fiúval csinált így.2009. nov. 5. 14:54
21/46 anonim 

válasza:

Természetesen a 37-esnek címeztem.
23/46 anonim 

válasza:

Most hogy jön "kezem töri-kezét töröm" hasonlat ide???
Amúgy meg nem védem, csak azt mondtam, férfiakban is bőven akad ilyen.....
Előbb-utóbb majd kiismerik, aztán majd nem lesz 2 hónap alatt 5 pasija :) de az is lehet, hogy igen....:)
24/46 anonim 

válasza:

A kezem töri kezét töröm úgy jön ide, hogy egy HASONLAT, mint te is írtad, minthogy te azt írtad, hogy nem baj, hogy a csaj így viselkedik, mert csávók is viselkednek így, remélem sikerült megvilágítanom az összefüggéseket, de ha nem, akkor megmagyarázom még egyszerűbben.
25/46 anonim 

válasza:

"kezem töri-kezét töröm" úgy jön ide, hogy attól, hogy a másik szarságokat művel, neked még nem lesz hozzá jogod. Viszont a te kommented "és úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" dolgot sugall. Valóban, a férfiak is játszanak lányok érzéseivel, de egy nőnek ezt sokkal könnyebb megvalósítani. Egy férfi már annak örül, ha egy lánynak bejön, nem hogy szerelembe ejteni, aztán megválni tőle.
27/46 anonim 

válasza:

ÓÓÓ igen:) Mondd el 2x, hogy ne kelljen 4x :D
28/46 anonim 

válasza:

Szerintem lezbikus, csak nem vállalja be :)
29/46 anonim 

válasza:

És mit gondoltok az ilyen pasiról??
30/46 anonim 

válasza:

Az ilyen pasi is elmehet a francba, ez nem nem függő, ha valaki más érzéseivel játszik azt én mind elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!