Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy testépítő barátnőjé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy testépítő barátnőjének lenni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, testépítő. Egész jól alakul köztünk minden, de ha összejövök vele, milyen életem lesz? Hallottam róla hogy ezek a típusú srácok nem nagyon járkálnak el sehova stb.. szerintetek?
2013. szept. 18. 16:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ki a fene pontozott le minket és miért?
2013. szept. 18. 18:06
 12/24 kolosszus22 ***** válasza:

Kicsit ijesztő vagy, még ismerkedtek, de már azon agyalsz milyen életed lesz mellette. Az a nem semmi!

Nem nagyon írtad körül, hobbi testépítő vagy profi vagy legalábbis maximális bedobással nyomja?

Az biztos, hogy akik komolyan nyomják, azok e köré építik fel az életüket. Ott nincs nagy ivászat, cigi, meg bulik orrba-szájba, azzal csak a saját fejlődésüket rontanák le. Adagra, tápanyagra kiszámolt, kaja, pihenés. Egyszóval eléggé rendszerezett, fegyelmezett életet kíván és ez becsülendő, ha te ilyen léha bulikirálynő vagy, akkor felejtsd el.

26F

2013. szept. 18. 19:03
 13/24 anonim ***** válasza:

"A testépítés egy életforma.Ugyanúgy mint pl. a művèszet.

A testépítő nem azt nézi az ételben,hogy milyen finom,hanem hogy milyen tápanyagokat tartalmaz.

Egèszségesen él..."

Tolja magába literszám a fehérjeturmixot. Az aztán egészséges.

Egyébként láttál már olyan testépítőt, akiknek nincs befáslizva a könyöke edzés közben? Mert én még soha. Ugye az is tök egészséges, hogy b@$zik rendesen bemelegíteni, nehogy "elfáradjon" edzés előtt. Csinál 3 karkörzést (mert ennyire futja az állóképességéből), aztán ugrik neki a 100 kilós súlyoknak. Amikor konditeremben jártam, furcsamód senki nem volt a cardio-gépeknél, pedig az egészségesebb, mint súlyzózni. Csak hát attól nem lesznek batár nagy izmaid.

Lehet, hogy ez egy életforma, de biztos nem az egészségé.

Az nem derül ki a kérdésből, hogy alanyunk csak hobbiból csinálja, vagy hivatásos testépítő. Ha az utóbbi, akkor a konditermen kívül nem sok helyre fog eljárkálni.

2013. szept. 18. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Amit te leírtál,az NEM testépítő,hanem egy átlag barom aki minden tudás nélkül lemegy keménykedni.

Egy testépítő egészségesen él.Nincs cigi,fű,sok pia és ipari szemét kaját sem eszik.

Javaslom hasonlítsd össze egy fehérjeturmix és egy bébiétel összetevőit.Rengeteg azonos összetevője van.

Ez csak TÁPLÁLÉK.Ugyanaz van benne az ételben.

Fáslizva azért van hogy óvja az ízületeit.Focistàk,kajakosok ugyanúgy bevannak.

2013. szept. 18. 19:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja és persze 10 perc bemelegítés,végén nyújtás alap.
2013. szept. 18. 20:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Aki ténylegesen testépítő (tehát ebből él), az meg pláne nem él egészségesen. Mert ugye versenyeken vagy kokszolsz, vagy nem érsz el helyezést. Reklámarcnak se azt veszik fel, aki hű de egészséges, hanem aki a legjobban fel van pumpálva. Így adható el a termék, hogy Kovács Pistike is ettől nőtt nagyra, nem a spenóttól.

A bébiételről meg annyit, hogy azok is rengeteg káros szart tartalmaznak. És azért pépesek, mert a babáknak még nincs foguk, amivel megrágják a rendes kaját. Egy felnőtt férfi nehogy már bébipapit egyen. 10 év múlva meg majd csak les, hogy kihullott az összes foga, mert nem használja őket. De persze lehet kapni szuper egészséges protkókat is, nem gáz.

2013. szept. 18. 20:16
 17/24 anonim ***** válasza:

A testépítő életmód valóban elég szigorú, de ugye attól is függ, hogy a delikvens mennyire tartja be. S ez miért baj? Az nem egy ugyanilyen életmód, hogy a bulizáson kívül kb nem csinálunk semmit? Úgyértem semmi kifejezett tevékenység, hobbi, vagy valami, csak úgy céltalanul bele a vakvilágba. A többség így él.

Ha neked ez nem jön be, akkor nem fog tetszeni. Ha meg bejön, akkor jól ellesztek. Nem annyira bonyolult. Hasonló a hasonlónak örül.

13: A fehérjeturmixszal semmi gond nincs. Az átlagember kajáival már több. A legtöbb ember, aki kritizálja nem folytat egy kiválasztott "egészséges" életmódot, hanem eszi, ami épp ott van, ami így fene hiteles.

Edzeni meg rendesen kell, ez beletartozik az életmódba.

2013. szept. 18. 20:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Naturàl testépítésről nem hallottál még?

A környezetemben élő kondisok mind kitűnő egészségnek örvendenek.

Ez a fogkihullás pedig egyike a legnagyobb baromságoknak amit valaha hallottam már bocs..

2013. szept. 18. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Magyarországon testépítésből nem lehet megélni. Az a kevés (tehát nem úgy van az, hogy csak random összejössz eggyel, amikor kedved tartja), aki profinak látszik (valódi profiból 1 van az egész országban), az is dolgozik mellette, leginkább valami vállalkozást vezet, abból él.

A bébiételes párhuzam pedig a tejből kivont koncentrált fehérjére utalt. Egyszerű és gyorsa beviteli lehetősége miatt használják adott esetekben. Semmi rossz nincs ebben.

2013. szept. 18. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Én egy szóval nem mondtam, hogy a drog meg az alkohol egészségesebb. De a világ nem is csak testépítőkből meg füves hippikből áll. Van egy csomó ember, aki egészségesen étkezik (nem, nem turmixot, hanem ételt), rendszeres testmozgást is végez, és mégsem testépítő. Hihetetlen, igaz? Tehát nem arról van szó, hogy aki nem jár kondizni, az céltalan, életképtelen, alkoholista kocka.

A bébiételben meg az egészséges dolgokon kívül van pár rákkeltő cucc is - mondjuk az átlag kajákban is, úgyhogy ebből a szempontból tényleg mindegy, hogy mit eszünk.

A fogaidat meg ha nem használod (mert a turmixot ugye nem kell megrágni), akkor nem lesznek erősek - szerintem ez logikus.

Nyilván lehet a testépítést ésszel is csinálni - és nem kétlem, hogy néhányan ezt teszik - , de a többségnek pont annyi agya van, mint a súlynak, amit emelget.

Azt már csak félve említem meg, hogy a fehérjénél fontosabb tápanyagok is léteznek. De hát egy sárgarépával csak fütyülni lehet, izomtömeget növelni nem nagyon.

2013. szept. 18. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!