Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy testépítő barátnőjének lenni?
Biztos jó, leszámítva hogy ezek e hústornyok impotensek lesznek a sok szartól amit megzabálnak.
Gondolom, neked nem fontos a szex, hanem egy igazi lelki lény vagy...
Gondolom kapni fogsz egy halom ostoba,sztereotip válszt is...azokkal ne törődj.
A testépítés egy életforma.Ugyanúgy mint pl. a művèszet.
A testépítő nem azt nézi az ételben,hogy milyen finom,hanem hogy milyen tápanyagokat tartalmaz.
Egèszségesen él,nem cigizik,nem piál.
Szigorú napirendje van.
Na,a 3-as pont egy olyan előítéletes bunkó akiről beszéltem.
Miért lenne valaki rögtön kokszos attól hogy testépítő? Főleg Magyarországon ahol tiltva van..
Nem,csupán beszerezni kva drága és nehéz.Gondolkozni esetleg?
Kokszolni másrészt csak a versenyző profik valamint az agyatlan barmok szoktak.Nem hinném hogy a szóban forgó srác ezek közé tartozik.
velem akart járni egy, értelmes is volt lehetett vele jókat beszélgetni stb. csak akkor én már szerelmes voltam másba.
ő pl. elment bulizni (persze alkoholt nem ivott de anélkül is jól érezheti magát az ember). moziba is ment, ide-oda... szóval ez is általánosítás... igen, fontos nekik, igen, ez az életük, de attól még az fér bele a maradék idejükbe, ami a többi embernek... amit akarnak hogy beleférjen.
én pl már benne vagyok ebbe az életmódban 1 éve. de ha nem lennék akkor is ugyanannyit kockulnék :DDD
mondjuk ha van barátnőm akkor meg szoktam erőltetni magam hogy programokra menjek el :D meg jobb is az, bár ez csak akkor szokott kiderülni ha már rávettem magam hogy elmenjek valahova :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!