Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem helyénvaló, ha egy férfi ajándékokat vesz a feleségének/barátnőjének?
"És, hogy a nőnek ugyanannyit kell költenie a férfire pénzben, mint fordítva"
Igen, így lenne fair! Ha fizetni akarok a pináért olcsóbban is kihozom, és megszabadulok a kötöttségektől is.
Úgy látszik, akkor én kivétel vagyok.
(Most nincs barátnőm) De én nagyon szeretem megajándékozni őket. Nem kell nagy dolgokra gondolni, itt a szándék a lényeg.
De helyénvaló csak mindennek van határa, és aki átesik a ló túloldalára az elég undorító, és számító nő.
Nő létemre mondom.
Nem értem, hogy jön a lovagiassághoz az, hogy a férfi ajándékokkal halmoz el egy nőt? Na mindegy...
A munkaköröm miatt évente néhányszor külföldre kell utaznom (mérnök vagyok egy multinál, az anyacég másik gyáraiban kell néha segítenünk), ha valami olyan látok, amiről tudom, hogy tetszene a feleségemnek, akkor megveszem. Az évfordulókra, ünnepekre is veszek neki ajándékot, sőt néha csak úgy is. De ha nem vennék, akkor nem csinálna belőle ekkora hisztit. Sokszor inkább még ő érzi kényelmetlenül magát, ha ajándékot kap. Természetesen ő is olyan, mint én, hogy adni szeret és nem kapni, sokszor hoz nekem valami apróságot innen-onnan.
Nem a pénzért vagy az ajándékokért vagyok a barátommal!Ez undorító hogy már szinte elvárjátok hogy költsenek rátok stb... Ha már ezt így elvárja pár nő,akkor ő is vesz cserébe a párjának valamit? Vagy kapni jó de adni nem?
Undorító komolyan...
Nő vagyok,de nekem sokkal többet ér ha a párom azt mondta menjünk el sétálni vagy odabújik hozzám vagy épp este arra kelek fel,hogy álmában puszilgat. Nem minden a pénz lányok... Vehet neked akármit,de nem az ajándékokkal fogja kimutatni mennyire szeret.Én úgy vagyok vele hogy ne kapjak tőle semmit ( bár néha így is kapok,pedig tudja jól nem szeretem ha költ rám :D ) de cserébe érezzem azt amit pénzért illetve akármilyen pénzes ajándékban nincs benne,hogy SZERET!!!! Mert ez többet ér bármilyen ajándéknál ( egy NŐNEK nem a pénzéhes ********ra gondoltam )
:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!