Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy pilóta (repülő) feleségének/barátnőjének lenni?
A párommal már jó ideje együtt vagyunk, de az ő nagy álma az hogy repülő pilóta lehessen,és hamarosan az is lesz...
Nem akarok az álmai beteljesedését gátolni,de megijedtem...
Esetleg van-e itt olyan, aki hasonló helyzetbe van?
Milyen érzés?
Sokat van távól....?
Jó vagy rossz dolog...?
Mennyiben különbözik a tobbi szakmától?
Milyen.........
ma 21:18-pontosabban mire érted?
Nem igazán értem....
Attól függ, hogy milyen repülőt vezet majd.
Értelemszerűen más a teherjárat, a személyjárat, és mondjuk a sétarepülőzés.
Ha személyjáratra kerül, akkor készülj fel mert halálra fogja dolgozni magát.
Ott nem úgy megy hogy na gyerek elvezetsz innen Londonba aztán két óra múlva hazajössz és vége a műszaknak...
Akár 5-6 járatot is elvezethet egy nap, nem igen szokták kímélni a pilótákat.
Értelemszerűen nem két nap szabadnapja van, de ha megy akkor leterhelik derekasan.
3-as: hát te biztosan nem vagy pilóta, elég primitív vagy. Kérdező ne foglalkozz vele, magából indul ki szerintem.
Szerintem egyébként nagyon megterheli a kapcsolatot a folyamatos távollét. Ha valóban pilóta lesz, háát kösd fel azt a bizonyost...
21:04
21:12
21:21
21:23
Köszönöm a válaszaitokat :) !
Szia! ez a foglalkozás hősies - ezért nehéz, de szép, a feleségre a családra is ez sugárzik át. Lehet irodai alkalmazott stb. is hősies (ritkán, nem eltunyulva a gépe előtt), de itt a a mélyén van a munkának és a szépsége arányosan nagyobb, ez heroikus.
A hűség meg alaptermészetünk, hogy ki mennyire hűséges, az nem ettől függ (az irodai alkalmazott is lehet hűtlen, egy tengerész is lehet hűséges)
Egy nagy író, nagy lélekismerő pilóta ír erről- és a feleség érzéséről is..(Hamvas szerint a modern világunkban két hiteles életmű van: A Schweitzeré és A de Saint-Exupéry-é.. )Ajánlom az összes művét, mert nagyon nagy):
Antoine de Saint-Exupéry:
A déli futárgép; Éjszakai repülés,Citadella
21:28 köszönöm a válaszod.
Tényleg egy szép dolog és hősies, Ő mindenképp repülni akar és nem a hűség itt a tabu téma, hanem maga a félelem a féltés...félek hogy lezuhan a repülő és meghal és örökre elvesztem....
Ettől nagyon félek....
Főleg később lenne a még nehezebb,ha gyerek is lenne ...
ma 21:33
Például abban a nézőpontban tekinthető hősiesnek, hogy bármikor bekövetkezhetik az a pillanat amikor, az életét kell majd feláldozza a munkájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!