Számít, jelent valamit ha egy férfi nem hajlandó venni virágot a barátnőjének?
mi 4 éve együtt vagyunk,1 kókadt útszéli virágot se kaptam:D
mert kár leszakitani a virágot,cserepeset meg nem vesz, az anyjának is én veszem anyák napján,magátol nem venne...
de egyéb más ajándékot kapok,meg elég nagy ajándék hogy egymásra leltünk (meg elég nekem ha meglep egy elmosogatással,vacsival,hirtelenbujhatnékkal):d
Ne aggódj, nagyon sok férfi ilyen. :) Sokszor én is úgy örülnék, ha csak úgy hozna nekem egy szál virágot (akár mezeit, akár a kertjükből, bármilyet) de ez csak remény marad :D Bár én ünnepekkor szoktam kapni, de ritkán.
Lehet, hogy csak nem tudja milyet szeretnél kapni, és nem szeretne szégyent vallani :)
Igen, van itt férfi és válaszol is Neked, bár ez valószínűleg nem lesz kedvedre.
Én a feleségemnek imádok örömet szerezni azzal, hogy virágot veszek. Ehhez különösebb alkalom sem kell, ha van egy kis pénzem, mindíg viszek Neki.
Ha egy férfi nem így tesz, annak két oka lehet:
1. Lesz@rja, hogy a párja örül-e egyáltalán valaminek
2. Fel sem fogja, hogy egy szál virágnak is lehet örülni, ez még rosszabb, mert akkor viszont egy mérhetetlen nagy tahó, aki annyi fáradságot nem vesz, hogy megismerjen Téged.
Elnézést, hogy nyers voltam, és nagyon sajnállak!
Én a kilenc év alatt kétszer kaptam virágot a férjemtől.Egyszer mikor eljegyzett,másodjára pedig mikor megkérte a kezem.
Azt megkérdezhetem,hogy szeretetet,figyelmességet,kedvességet... kapsz-e a párodtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!