Számít, jelent valamit ha egy férfi nem hajlandó venni virágot a barátnőjének?
21:17
Ne haragudj,de ez gyenge indok :)
Nem kell,hogy te magad tépd le azt a virágot.A virágüzletben van épp elég vágott virág,annak már úgyis kampec,azzal nem mented meg az életüket,ha nem vásárolsz belőlük.
Amúgy meg létezik cserepes virág is...
Nem szeretek virágot kapni én sem,vagyis vágott virágot.A párom első randira hozott virágot,azóta sem,mert megtudta,hogy hogy viszonyulok a vágott virághoz.A csoki és a virág ugyanolyan apróság.Azt írod csokit hoz.Gondolom másképp,máshogy bizonyítja neked,hogy szeret téged.Szerintem ne lovagolj ezen a virág kérdésen.Ha beállítana egy hatalmas csokorral az sem lenne biztosíték arra,hogy jövőhéten nem hagy el valaki másért.Romantikázni nem csak virággal lehet.Lehet egy reggelivel,amit ágyba hoznak,vagy egy talpmasszázsal este,vagy csak egy összebújós tévénézéssel.A virágnak csak akkor van igazán gesztus értéke,ha szívből adják és örömmel kapják.Ha az az egyiknek nem jelent semmit,akkor a virágnak is meghalt a jelentősége.
Arra próbálj meg fókuszálni,hogy milyen jelekkel adja tudtodra,hogy fontos vagy neki!
Hát azt nem tudom sajna, hogy ő miért nem vesz, vagy szed Neked virágot . . . Talán férfiatlannak tartja . . .
Az én párom szed is, meg vesz iis alkalomadtán, pedig "nem szeretem" a virágot :)
A vágott virág elhervad, a cserepes meg 2 hét alatt "megdöglik" nálam . . .
Eszembe jutott, hogy anyukám mesélte, hogy amikor apa még csak udvarolt neki, és ment ki hozzá busszal, vitt neki kardvirágot . . . de akkorára volt levágva, hogy beleférjen a nejlontáskába, nehogy kilátszódjon :) (Amúgy otthon szedte a kertben)
21:24-es voltam.
Szerintem semmi különösebb oka nincs, szimpla lustaság és makacsság. Csak úgy szimplán én se szeretek venni, de a szülinapodra biztos vettem volna a helyében. :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!