Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is zavarja a barátnőjének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavarja a barátnőjének a korábbi kapcsolatai? Részletek lent

Figyelt kérdés

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szó szerint MINDENT megosztunk a másikkal, így a korábbi kapcsolatokról is beszéltünk.

4 barátja volt korábban, de egyik sem volt tartós kapcsolat (vagy elmentek külföldre, vagy pl egyik benyögte, hogy ő nem akar tartós kapcsolatot stb), tehát ezek 1-2 hónapig tartottak, kivéve az elsőt, ami 4 hónapig.

Csak az első kapcsolatában feküdt le, a többi 3-ban csak szopás volt.

Normális az, hogy a korábbi kapcsolatai zavar engem? Nem egyéjszakások, nem félrekúrás, ezek kapcsolatok voltak (igaz rövidek).

2013. júl. 16. 12:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális.Az a múlt.Ne foglalkozz vele
2013. júl. 16. 12:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. júl. 16. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:

Normális, ne hibáztasd magad.

Viszont gondolj arra is, hogy ezek nem véletlen VOLT kapcsokatok. Téged választott, veled van és szeret:)

4/20 A kérdező kommentje:

ja bocsi az kimaradt:

22F és 22L

5/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyit féltékenykedsz, te is hamarosan a múlt leszel...
2013. júl. 16. 12:39
 6/20 anonim ***** válasza:

Ne nagyon vesézgessétek a múltat, felesleges.

Annyit kell (lehet) megbeszélni, hogy miért lett vége, mik voltak a bajok - hogy ezeket elkerüljétek. De a többibe belemenni veszélyes.

2013. júl. 16. 12:39
 7/20 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, az a múlt, nem kell vele foglalkozni.
2013. júl. 16. 12:40
 8/20 A kérdező kommentje:

"Ha ennyit féltékenykedsz, te is hamarosan a múlt leszel..."

szerintem picit félreértettél ezzel kapcsolatban, nem vagyok féltékeny, maximális a bizalmam, csak valamiért van bennem ez a birtoklási vágy vagy mifene.

2013. júl. 16. 12:41
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor ebből hamarosan agresszió lesz...
2013. júl. 16. 12:43
 10/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy állat, hogy aggresszív legyek...
2013. júl. 16. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!