Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavarja a barátnőjének a korábbi kapcsolatai? Részletek lent
A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szó szerint MINDENT megosztunk a másikkal, így a korábbi kapcsolatokról is beszéltünk.
4 barátja volt korábban, de egyik sem volt tartós kapcsolat (vagy elmentek külföldre, vagy pl egyik benyögte, hogy ő nem akar tartós kapcsolatot stb), tehát ezek 1-2 hónapig tartottak, kivéve az elsőt, ami 4 hónapig.
Csak az első kapcsolatában feküdt le, a többi 3-ban csak szopás volt.
Normális az, hogy a korábbi kapcsolatai zavar engem? Nem egyéjszakások, nem félrekúrás, ezek kapcsolatok voltak (igaz rövidek).
Normális, ne hibáztasd magad.
Viszont gondolj arra is, hogy ezek nem véletlen VOLT kapcsokatok. Téged választott, veled van és szeret:)
ja bocsi az kimaradt:
22F és 22L
Ne nagyon vesézgessétek a múltat, felesleges.
Annyit kell (lehet) megbeszélni, hogy miért lett vége, mik voltak a bajok - hogy ezeket elkerüljétek. De a többibe belemenni veszélyes.
"Ha ennyit féltékenykedsz, te is hamarosan a múlt leszel..."
szerintem picit félreértettél ezzel kapcsolatban, nem vagyok féltékeny, maximális a bizalmam, csak valamiért van bennem ez a birtoklási vágy vagy mifene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!