Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is zavarja a barátnőjének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavarja a barátnőjének a korábbi kapcsolatai? Részletek lent

Figyelt kérdés

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szó szerint MINDENT megosztunk a másikkal, így a korábbi kapcsolatokról is beszéltünk.

4 barátja volt korábban, de egyik sem volt tartós kapcsolat (vagy elmentek külföldre, vagy pl egyik benyögte, hogy ő nem akar tartós kapcsolatot stb), tehát ezek 1-2 hónapig tartottak, kivéve az elsőt, ami 4 hónapig.

Csak az első kapcsolatában feküdt le, a többi 3-ban csak szopás volt.

Normális az, hogy a korábbi kapcsolatai zavar engem? Nem egyéjszakások, nem félrekúrás, ezek kapcsolatok voltak (igaz rövidek).

2013. júl. 16. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene egy kapcsolatban egyáltalán a múltbéli kapcsolatokról beszélni, az a múlt,előre kell nézni és nem vissza,amit nem tudunk az nem fáj,a jelen és a jövő számít.
2013. júl. 16. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

szerintem, ha 22 évesen ennyi eszed van, hogy ezen ve.red a nyálad, hogy a barátnőd mást is leszo.pott....hát...sajnálom szegény lányt.

Úristen!!!!!! Hogy volt képes előtted máshoz nyúlni!!! Tudnia kellett volna, hogy jön hozzá a szőke herceg fehér lovon, ehelyett egy kis büdös k.r.va volt!!!! Szégyellje magát!!!!

(remélem értetted az iróniát)

Miért te korábban még csak nem is recsk.áztál más nőkre??? Most ezért akadjon ki ő is??? Szép vagy mondhatom.....

2013. júl. 16. 13:53
 13/20 anonim válasza:
100%
Én se szívesen gondolok a barátom előző kapcsolataira, mert szeretem, és a gondolatát se bírom, hogy valaki mást szeressen. De ennem semmi értelme, az a MÚLT, már engem szeret és kész. Előre kell nézni, nem hátra, mert azon már változtatni úgy sem lehet. Szóval szerintem ez csak annak a jele, hogy szereted. :) Viszont ne vidd túlzásba ezt az "aggódást" vagy nem tudom mit.
2013. júl. 16. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
én voltam az egyik akit leszopott háháhá!
2013. aug. 1. 01:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Mán bocs, de neked mennyi volt és milyenek?
2013. aug. 1. 02:41
 16/20 A kérdező kommentje:
1 hosszabb kapcsolatom volt korábban.
2013. aug. 1. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne járjon a szád, vagy neked is csak szaporodni fog a "volt".
2013. aug. 1. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart, pedig tisztában voltam vele, hogy nem egy makulátlan nőszemély. Nem érdekelt a múltja komolyabban, hogy kivel meddig kavart, mivel szerelmes voltam belé. Addig a pillanatig, amíg meg nem tudtam, hogy az exbarátjához visszajár egy-egy kefélésre. Összevesztem vele, szakítottunk, ő pedig összebalhézott az exbarátjával, mert elárulta nekem. Most egy harmadik srác kefélgeti, de valószínűsítjük, hogy már őt is megcsalta. Ilyen (r!ngyó) is létezik, pont kifogtuk... (26/F)
2013. aug. 20. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem normális! Nem is értem, h minek erről beszélni!!!
2013. szept. 11. 07:55
 20/20 anonim ***** válasza:
engem is zavar hogy a pasimnak 4 csaja volt előttem és rosszul leszek ha rágondolok miket csinált velük az ágyban előttem de ez tényleg nem normális hozzáállás érzed te is, én is éreztem... el kell felejteni és előre nézni. Azon lenni hogy mi ne legyünk múlt, soha... mi a jövője legyünk!
2013. szept. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!