Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapos kapcsolatnál, ha a pasi nem ad május kosarat a barátnőjének akkor az gáz?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok a barátom pedig 21.2013. máj. 1. 11:26
2/12 anonim válasza:
MI az a május kosár???? Erről ennyit...
3/12 anonim válasza:
Falun biztos gáz! Amúgy nem,nem gáz szerintem,ma már hol divat ez?
4/12 anonim válasza:
Nézz a naptárra. 2013-at írunk. A mai fiatalok finoman mondva lesz@rják ezt a szokást. Menj el egy népi tánc csoportba, vagy népdalkörbe, és ott talán bemutatóként kaphatsz egyet a kezedbe, de a műsor után vissza kell adni kellékként. Az urbanizáció megöli ezeket a szokásokat.
5/12 anonim válasza:
Egy elozo kommentelot idezve: Az mi? De tenyleg, en szivesen ajandekozok fontosabb honapfordulokon, szulinap, nevnap, karacsony, valentin, mikulas. Mostmar azert a hulyesegnek legyen vege.
6/12 anonim válasza:
Én falun lakom,de még soha nem hallottam május kosárról,csak májusfáról!
De amint látom,ma ilyenekkel van tele szinte az oldal,a leányok kiírják,h nem kapott a pasitól,és ezért dobni akarják.!Ha ettől függ csak a kapcsolat az eleve gáz!Kedves kérdező,1 éve van barátom,nincs se május fám,sem május kosaram...de őszintén szólva NEM is kell,hidegen hagy!Nem ettől függ számomra a kapcsolatom!Na meg h gáz,vagy sem..én lesz@rom!
7/12 anonim válasza:
Sosem hallottam eddig májuskosárról, de kiegyeznék benne, hogyha cserébe nem kellene Bálint napkor Valentinozni. :)
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, nekem tavaly nem adott a párom, pedig akkor majdnem egy éve együtt voltunk. Aztán egyszer viccelődtem, hogy hogy örülnék neki, és idén meglepett egy csodával. :D
Szerintem ő se nagyon tudja, hogy ezt esetleg illik-e, vagy hogy egyáltalán mi az. Világosítsd fel, ha szeretnél jövőre kapni. :)
21 L
9/12 anonim válasza:
Én is falun nöttem fel, de május kosárról én se hallottam még soha O_o" fáról igen persze, de kosárról? Mivan benne egyáltalán? Gaz, ápolószerek, csoki és további sablonos ajándék?
10/12 Baccardi01 válasza:
Szerintem se divat már a mai világban a Május kosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!