Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavarja a fiút hogyha a barátnőjének egy kicsit erősebb lent az illata?
Figyelt kérdés
Nem betegség, azt általában megtudom különböztetni. Amolyan édeskés illata van, de erősebb, mint pl egy éve volt.2013. aug. 29. 15:06
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem általában azt mondták, hogy a szag az a kellemetlen, az illat pedig ami a kellemes. Csak próbáltam érzékeltetni. Amúgy meg nem vagyunk olyan viszonyban, hogy így becézgess. :)
2013. aug. 29. 15:09
6/11 anonim válasza:
Ha a nő rendszeresen tisztálkodik, és nincsen valamilyen gombás/bakteriális betegsége, akkor nem zavaró.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Baromira függ attól is, hogy mit eszik előtte lévő 12 órában a lány. Hasonlóan, a sperma ízéhez. Én barátnőm szereti a hagymát, ha süt, főz valamit, azt is telepakolja hagymával. Egy ilyen kajálás után fél nappal lent nagyon kellemetlen szaga lesz, akárhogy megmossa.
Viszont ha nem agyon sózott, fűszerezett kaját eszik, és eszik 2-3 naponta édességet, sok vizet iszik, akkor kellemes illata van.
9/11 DreamWeaver válasza:
Persze, hogy nem zavarna. Minden lánynak/nőnek más és más jellegzetes illata van. Ha nincsen betegség és ápolt, tiszta a barátnőm, a természetes illata ha lehet mondani, még fokozza a vágyamat. Egyébként jelentéktelennek tűnhet, de a lenti illatok is befolyásolnak minket a párválasztásnál. Ebből kiindulva pedig könnyen lehet, hogy a tested azért reagál erősebb illattal (mint pl.1 éve), mert intenzívebb nemi életre vágysz, vagy éppen szeretnél végre kikötni életed párja mellett. Tudat alatt, ösztönösen így jelzed. :) Megkérdezhetem, hány éves vagy?
10/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt 18 és eléggé várom a nemi életre, csak hát nincsen partnerem.
2013. aug. 30. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!