Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek már van egy kisgyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már van egy kisgyereke az miért nem jöhet szóba a pasiknál?

Figyelt kérdés
Mièrt nem nèzrek arra a nőre nőkènt? Egy normális sincs aki így is elfogad egy nőt?
2013. szept. 8. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
# 50: Szerencsére "csatolmányos szutyok nő"-ként is válogathatok kedvemre, és nem kell olyan kompromisszumokat kötnöm, amiket nem szeretnék megkötni. És mindenkinek joga van hasonlóan cselekedni! Pl. olyan ostobákkal, akik a lényegét nem értik meg a mondandómnak, hanem kiemelnek belőle valamit a saját szájízük szerint, és azon csámcsognak, nem igazán szoktam szóbaállni se... :P
2013. szept. 10. 10:18
 52/62 anonim ***** válasza:

"Számtalan olyan példát látok a környezetemben, amikor három-négy gyermekkel kezdett a nő új életet, és olyan férfinak KELLETT, aki minden szempontból álompasinak számít."

Ez megint más kategória. Egy hosszú házasság tényleg megromolhat, és ilyen még a legerkölcsösebb nővel/férfivel is megeshet. Ebben az esetben adott egy szülő több különböző korú gyerekkel. Az ilyen pár még vonzó is lehet, ha a másik fél nem akar saját gyereket.

De egészen más kategória az is, amikor a fiatal huszonéves, ostoba csitri hozzámegy az első nagypofájú bunkóhoz, aki elég gazdag, majd lekölykezik, a pasi pedig elhagyja. Ennél még rosszabb, amikor valaki bekapja a legyet, és az apa nem vállalja fel a gyermeket. Ezekben az esetekben a nő erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető (a férfi is, de ő férfi szemmel nem érdekes). És ez itt a fő különbség.

Az apa halála pedig egy harmadik eset, melynek a nő abszolút áldozata.

2013. szept. 10. 12:05
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

# 52: De a kérdezőről meg már eleve feltételezni kellett, hogy egy erkölcsi nulla...

Ezért hülyeség minden általánosítás, mert minden élethelyzet, élettörténet más. A kisgyerekes nő is lehet ugyanolyan értékes, sőt, talán még értékesebb, mint az álomvilágban élő királykisasszonyok...

2013. szept. 10. 12:21
 54/62 A kérdező kommentje:
Csak kb mindenki úgy gondolja,hogy igen erkőlcsi nulla vagyok! Attól,hogy nem 30 èvesen válaltam gyereket egy nem túl hosszú kapcsolttal,mèg lehetek èrtelmes nő! Sőt! Igen is az ellenkezője volt! Hosszú ès megbízható kapcsolatban vállaltam gyereket! De törtènt valami ami nem fogok ide kiírni mert az èn dolgom! Tarthat engem itt bárki bárminek! Az ő dolga! Ugysem ismer tehát tök mindegy!
2013. szept. 10. 12:30
 55/62 anonim ***** válasza:

"De törtènt valami ami nem fogok ide kiírni mert az èn dolgom!"

Meghalt az apa? Nem? Akkor bizony felelőtlen vagy. És nekem nem kellenél, még gyermek nélkül sem.

2013. szept. 10. 12:46
 56/62 anonim ***** válasza:

"A kisgyerekes nő is lehet ugyanolyan értékes, sőt, talán még értékesebb, mint az álomvilágban élő királykisasszonyok..."

Ja ha az embernek van kedve, egy másik férfi kölykét felnevelni.

2013. szept. 10. 12:47
 57/62 anonim ***** válasza:

keres és sajnos (?) talál magának majd 1 balekot. (a sajnost a férfi szempontjából értem)

a nők óriási helyzeti előnyben vannak.

2013. szept. 11. 07:24
 58/62 anonim ***** válasza:

"A kisgyerekes nő is lehet ugyanolyan értékes, sőt, talán még értékesebb, mint az álomvilágban élő királykisasszonyok..."

Itt most az a lényeg, hogy valamikor ő is az volt. Aztán született egy gyereke és felébredt.

2013. szept. 11. 09:44
 59/62 A kérdező kommentje:
Tehát akkor minden nő királykisasszony ès csak ha szül egy gyereket akkor nő be a feje mi?
2013. szept. 11. 10:18
 60/62 anonim ***** válasza:
körülbelül
2013. szept. 11. 10:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!