Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek már van egy kisgyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már van egy kisgyereke az miért nem jöhet szóba a pasiknál?

Figyelt kérdés
Mièrt nem nèzrek arra a nőre nőkènt? Egy normális sincs aki így is elfogad egy nőt?
2013. szept. 8. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

"Akinek már van egy kisgyereke az miért nem jöhet szóba a pasiknál?"

aki nem jóképű, az miért nem jöhet szóba a csajoknál?

2013. szept. 9. 11:33
 32/62 anonim válasza:
Nem értek itt sok kommentet. Miért lenne erkölcsileg rossz valaki aki egyedül neveli a gyermekét? Inkább maradjon egy rossz kapcsolatban ahol a gyereke mást nem lát csak azt, hogy a szülei állandóan veszekedenek? Vagy az apa csalja anyát és ezért anya mindig szomorú? Szerintem egy rossz házasságból ha már tényleg nem működik igenis ki kell lépni csak sokan félnek maguknak is bevallani a hibákat!Nem minden esetben a nőnek kell megfelelni.Szerencsére vannak pasik akik szeretik a nőt és ezáltal a gyermeket is akit magával visz egy új kapcsolatba. Persze nem könnyű elfogadni más gyermekét de egyáltalán nem lehetetlen és ebben az új kapcsolatban tehet sokat az anya, hogy mindenki boldog maradhasson!
2013. szept. 9. 11:38
 33/62 anonim ***** válasza:
Egyszerű, keress te is olyan pasit akinek már van gyereke. Igaz ezzel jelentősen leszűkül a kör, de el kell fogadnod hogy te már nem válogathatsz annyi hímből.
2013. szept. 9. 11:43
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerekes nőként nekem teljesen más a tapasztalatom. Az érett férfiak többségének egyáltalán nem gond, ha van gyerek, sőt, nekik is van már, vagy szeretnének saját gyereket, és mivel látják, hogy a saját gyermekemmel milyen vagyok, ez meggyőzi őket arról, hogy jó anya vagyok (a saját leendő gyermekük számára is).

Persze, vannak, akik nem így gondolkodnak (ahogyan a fenti hozzászólások is mutatják), de hát akkor nem egymást keressük, és kész... ezen nem kell fennakadni, hanem olyat kell keresni, akit nem zavar a gyerek, mert vagyok annyira fontos számára, hogy gyerekkel együtt felvállal.

Azoknak meg, akik felelőtlennek tituláltak: igen, lehet, hogy annakidején rosszul döntöttem, habár azt hiszem, elég megfontoltan, 6 év együttélés után vállaltam gyermeket. Majd a férjem teljesen elfordult tőlem, csak a gyerek számított már, és megszűntem nőként létezni a szemében, már csak anya voltam. Nem voltam még korábban ilyen helyzetben korábban, tehát nem tudtam előre megjósolni, hogy ez lesz... lehet, hogy jósnőhöz kellett volna fordulnom előtte, vagy nem tudom...

Kívánom nektek, hogy soha ne kelljen átélnetek azt, hogy egy ember, akivel együtt terveztétek leélni az életeteket, egyik napról a másikra elkezd semmibe venni! Lehet, hogy tűrnöm kellett volna, de én nem akartam a gyerekem egy ilyen rideg, fagyos, szeretet nélküli közegben nevelni, mivel én is rosszul éreztem magam benne, és azt gondolom, elég rossz mintát nyújtottunk ezzel a gyereknek is!

2013. szept. 9. 12:16
 35/62 A kérdező kommentje:
Hát ugy látom ez a tèma nagyon megosztott vèlemènyeket vált ki! A bántó gondolatokat köszönöm! Azt nem gondolom,hogy ezt titkolni kellenne! Lehet pont emiatt elveszik egy pasi aki idővel hozzászokott volna,de ezt nem lehet sokáig titkolni! Nagyon sok minden tönkretehet egy tökèletes kapcsolatot! De nem csak egy nőnek kell tennie egy kapcsolatèrt,hogy működjön! Köszi a válaszokat!
2013. szept. 9. 12:17
 36/62 kolosszus22 ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem jöhet szóba, de tény, hogy rettentően szerelmesnek kellene lennem belé. Tény, hogy a férfiak nagy része nem szívesen neveli más gyerekét és ez valahol érthető. Emellett a környezetemben több olyan eszetlen 30 körüli (egyébként nagyon szép, de erkölcsileg nulla) nő van, aki pénzes palival felcsináltatta magát, mert mindenképpen gyereket akartak akár egyedül is nevelve (persze azért a gyerektartás és egyéb juttatásokra is gondolva).

26F

2013. szept. 9. 16:24
 37/62 anonim ***** válasza:

előzőhöz hozzáfűzve:

igen, 25-30 éves korukig csak a helyes jóképűvel hetyegnek, azt hiszik, ha lebabáznak neki (a kiszemeltnek) akkor az velük marad.

a jóképűre azonban minden nő bukik, hülye lenne egynél leragadni, így továbbál. (éli világát, röhög a markába)

30 után az ilyen nők (akiknek már van gyereke)ráfanyalodnak (sic!) jobb híjján a "fajtámra" a nem jóképűre, aki még érezze is megtisztelve magát, h kegyet gyakorol a nő, és "leáll" velük. persze mindez a 2. pénztárca miatt van.... (kell a balek pénze a jóképű magjából származó kölök felneveléséhez = kakukk effektus)

érdekes, h tizen-huszon éves korukban emberszámba sem vettek minket a nők, mert nem vagyunk helyesek, jóképűek (és gazdagok) aztán 1 "hendikeppel" a nyakukon már mi is "jók" leszünk.

hát igen... a mi sorsunk a jóképűek kölykeinek nevelése, eltartása. már akit legalább ennyibe vesznek a nők....

hangsúlyozom: nem a jóképűek iránti irigység beszél belőlem, hanem a nők szemétsége (mikor a pofánkba hazudnak h a belső számít, de érdekes módon csak a helyesekkel járnak)miatti undor.

olyan ez mintha csak ferrarival lennének hajlandók menni, aztán kiöregedve, "nagy kegyesen" ráfanyalodnak a trabantra...

ez az ilyen nők sorsa. megérdemlik. csak a vak sorstársaimat sajnálom, akik beveszik, h a gyerekes nőnek ők "kellenek".

mily' érdekes, h kölökkel meredeken zuhan a nők mércéje... mily' érdekes, nemdebár?

2013. szept. 9. 17:21
 38/62 anonim ***** válasza:

csak a vak sorstársaimat sajnálom, akik beveszik, h a gyerekes nőnek ők "kellenek".

Ők sem vakok, nem kell sajnálni őket. De mivel a nem gyerekes nőknek nem kellenek, ezért ők is kénytelenek ráfanyalodni a gyerekes nőkre azért hogy p*uncihoz jussanak. Szóval ez megint egy oda vissza dolog. Nem kell senkit szemétnek nevezni. Mindenki az, csak magával törődik. Vagy szerinted egy magadfajta ki nem kell a nőknek (ahogy te mondtad) miért áll össze egy gyerekes nővel, azért mert "kegyet gyakorol" ?

2013. szept. 9. 17:50
 39/62 anonim válasza:

Én a férfiakat (annak ellenére is hogy férfi vagyok) sokkal nagyobb szemétnek tartom.

A nők mindig csak kérnek, mindig csak bizonygatni kell nekik hogy mennyire akarjuk őket, aztán ha már szarrá aláztak minket, ha már eleget csúsztunk a hasunkon, talán azt mondják hogy rendben, kiálltad a próbát, megkaphatod amit akartál.

A nők könnyen lerázzák a férfiakat ha valami olyan van ami nem tetszik nekik, és azt mondják, na és lesz másik jelentkező.

A férfiak viszont azért képesek bármit megtenni, mert nekik nincs soruk, ami arra vár hogy meghódíthassa a férfit.

Amíg a férfiak nem lesznek hajlandóak azt modnani hogy, nem fogok mindent megtenni érted, csak annyit amenyit te is megteszel értem, addig a férfiak nagyobb szemetek maradnak mint a nők.

2013. szept. 9. 18:23
 40/62 anonim ***** válasza:

"Vagy szerinted egy magadfajta ki nem kell a nőknek (ahogy te mondtad) miért áll össze egy gyerekes nővel, azért mert "kegyet gyakorol" ?"

Azért, mert nincs benne tartás.

2013. szept. 9. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!