Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már van egy kisgyereke az miért nem jöhet szóba a pasiknál?
Mi van azokkal a nőkkel akiknek meghalt a férjük?
Mi volna?
Tragédiák mindig vannak, egy ilyen helyzet is tragédia lenne.
A meghalt férjnek is, a nőnek is, a gyereknek is.
Ez nyilván patthelyzet volna. Hiszen attól hogy azért van egyedül mert meghalt a férje, mi még nem jöhetünk össze vele, ha nem akarunk gyereket, vagy nem akarjuk más gyerekét.
"#20 Saját magamból indultam ki, tényleg kíváncsi vagyok a válaszra"
Az már egészen más kérdés, hiszen az anya erkölcsileg teljesen rendben van. Itt igazából a férfi hozzáállásától függ minden.
Én nem jönnék össze ilyen hölggyel, mert túl nagy felelősség, továbbá nem szívesen nevelném fel más gyermekét. De ez én vagyok.
Habár így dumálni könnyű, lehet ha beleszeretnék a nőbe más lenne a véleményem.
Az elvált/elhagyott nő esetében viszont a válaszom teljesen egyértelmű nem.
Én elég sok ilyen kapcsolatot látok, - ez már abból is fakad, hogy a házasságoknak majd a fele felbomlik.
Mi több nekem is volt ilyen kedvesem, - nagyon jól elvoltunk a kissráccal.
Felőlem bármi is lehetett volna, csak aztán máshogy lett.
A pasik sajnos nem kezelnek annyira könnyen egy gyereket mint a nők. Nektek a véretekben van így ezt elég nehéz megérteni, de egyszerűen nem tudja hova rakni más gyerekét a fejében. A sajátodat neveled, mert a sajátod. Viszont ritkán láthattál olyat pl, hogy megjelenik egy kisbabával valaki és egy férfi odamegy babusgatni. Nem érdekli egyszerűen, semmi köze nincs hozzá.
Amúgy nem feltétlen kell ám elmondani rögtön valakinek hogy gyereked van. Igaz hogy kellemetlen meglepetés lesz mikor kiderül, de én pl tuti nem dobnálak ki csak azért mert vagy egy pulyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!