Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek már van egy kisgyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már van egy kisgyereke az miért nem jöhet szóba a pasiknál?

Figyelt kérdés
Mièrt nem nèzrek arra a nőre nőkènt? Egy normális sincs aki így is elfogad egy nőt?
2013. szept. 8. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Nem mindenki akarja más gyerekét nevelni. Én sem jönnék össze olyan férfivel, akinek már van gyereke, akkor sem, ha a gyerek az anyjával él.
2013. szept. 8. 23:53
 12/62 anonim ***** válasza:
75%

"Ha nincs apa a kisgyerek mellé, az azt jelenti, hogy az illető nő felelőtlen, és meggondolatlan, továbbá erkölcsileg zéró. "

Jézusom, persze, mindenről csakis a nő tehet, elvégre neki kell mindent tökéletesen csinálni, blah-blah-blah... Hagyd már ezt a tökéletes anya képet, nem veszed észre, hogy mennyire gonosz másokkal szemben? Ráadásul butaság.

20/F

2013. szept. 8. 23:53
 13/62 A kérdező kommentje:
Egy 20 èves fiúnak több esze van mint nèhány fèrfinek! Cuki vagy! :) Imádlak! :)
2013. szept. 8. 23:58
 14/62 anonim ***** válasza:
53%
12-es, nem mindent a nőnek kell jól csinálnia, de neki kell jól apát választania, mert ha olyan apát fog ki mint a kérdező, akkor ő lesz az akit ott hagynak a gyerekkel és neki kell felnevelnie a gyereket, és neki kell új párt találnia ami mint látjuk egy gyerekkel igen csak nehéz. Egyedül nevelni pedig egy gyereket szintén nehéz. Szóval mielőtt elkezdenéd itt védeni a női nemet férfi létedre és mások véleményét gondolkodás nélkül butaságnak nevezni, gondolkozz inkább egy kicsit. A nők szülnek, ők maradnak a gyerekkel ha válás történik és nekik kell felnevelniük. Vagyis ebben a helyzetben csak a nő az akinek mindent jól kell csinálnia.
2013. szept. 8. 23:59
 15/62 anonim ***** válasza:
18%

"Jézusom, persze, mindenről csakis a nő tehet, elvégre neki kell mindent tökéletesen csinálni"

Nem kell mindent tökéletesen csinálnia, de a gyermekvállalás a legfontosabb dolog az ember életében, aki ezt is képes elszúrni, az számomra alja ember, mert nem csak a saját életét cseszi el, hnem a gyermekéét is. Arról nem is beszélve, hogy a nő mondja ki az igent a kapcsolatra, akinek a bunkók jönnek be az magára vessen.

"Hagyd már ezt a tökéletes anya képet, nem veszed észre, hogy mennyire gonosz másokkal szemben?"

Ó gonosz?! Leszarom! Rohadtul nem érdekel a felelőtlen ribik lelkivilága.

2013. szept. 9. 00:00
 16/62 anonim ***** válasza:
Elmondom mi a bajom. Nekem túl nagy felelősség lenne. Imádom a pici gyerekeket, de én az a típusú ember vagyok, akire a munkahelyén annyit nem mernek rábízni, hogy "ezt a papírt vidd el a tőled 5 méterre álló személynek!" Mert útközben elhagyom a papírt, elfelejtem, miért indultam, útközben eszemb jut, hogy mást kell csinálnom:D. Tehát nekem az, hogy neveljek, és apa legyek... Az nekem nem menne.
2013. szept. 9. 00:00
 17/62 anonim ***** válasza:

#7 teljesen hülye példát hoztál fel. Egy Ferrarit még egy trélerrel is elfogadnék.

Amúgy azokkal a nőkkel mi van akiknek meghalt a férjük? Gondolom arról is ők tehetnek. :)

2013. szept. 9. 00:01
 18/62 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyerek amúgy?
2013. szept. 9. 00:01
 19/62 anonim ***** válasza:
Ha pedig nem csinál mindent jól, ő lesz a gonosz, hiszen tönkre teheti a saját gyereke életét a meggondolatlanságával. Ezért van az hogy nem szerelemet kell választani, hanem egy olyan partnert akivel együtt fel tudjátok nevelni a gyereket. És ez a 20 éves fiú lehet hogy cuki, de hogy ő is ezer meg ezer hibát fog elkövetni mások kárára az életben az biztos.
2013. szept. 9. 00:02
 20/62 anonim ***** válasza:

"Amúgy azokkal a nőkkel mi van akiknek meghalt a férjük?"

Ó, mert tömegével rohangálnak, a fiatal özvegyasszonyok... Száz kisgyermekes fiatal nőből egy ha ilyen, a többi szimplán felelőtlen.

2013. szept. 9. 00:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!