Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj hogy a 20-35 ev kozotti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy a 20-35 ev kozotti pasikhoz vonzodok?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok. De a velem koru fiuk annyira NYALASAK. En meg sokkal de sokkal eretebb vagyok a koromnal kivul is belul is. Nemtudnak masrol beszelni csak hogy ok most ezen a heten ezzel fognak baszni utanna azzal, meg hogy ok most ezt szivtak meg azt. De en meg ezeket a temakat telibe szarom en nem baszni akarok 14 evesen. Mitol van ez? Mondtak mar hogy apakomplexusom van de igazabol fogalmam sincs az mit jelent :D
2013. szept. 8. 00:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
az hogy "bele kell ulnom a kukiba " nem tudom mi masra utalna mint a szexre de mindegy oke en vagyok az ovodas:) egyebkent lehet hogy en latom rosszul a dolgokat nem tudom , lehetseges. na mindegy. valojaban mostmar nemis erdekel.lehet ez is egy "korszak" lesz mint az emo meg a pawa stb..:)
2013. szept. 8. 01:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha neked emo meg páwakorszakod is volt, semmi gond, tökéletesen megfelelsz a korodnak.:D Ez esetben, a modern tendenciák értelmében a 30-as pasik is legfeljebb azért érdekelnek, mert néha kell a változatosság. ;):)
2013. szept. 8. 01:10
 23/23 A kérdező kommentje:
pawa sose volt, emo 1 hetig se:d igazabol valoban kene valtozas behoznom az eletembe, de ez az ugymond "vonzodas" mar tobb mint 1eve tart..
2013. szept. 8. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!