Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vonzodok a meleg pasikhoz/párokhoz?
Nekem nagyon tetszik, ha két pasi együtt van, jo nézni őket, nemtudom, olyan szép látvány számomra.
A legtöbben aztmondják, undorito.
Miért van ez?
Az elsővel értek egyet!
Nekem a legjobb barátom homokos és imádom, kicsit olyan mint a beteljesületlen, plátói szerelem, de csak a jó oldalával, nincs féltékenység és hiányérzet, elviselhetetlen testi vágyódás. Azt hiszem ez az igazi barátság. :)
Hetero srácok is vannak rendesek, csak ritka madarak. :P
mind2 ben van valmi :) olyan édesek és gyengédek egymáshoz (amugy an barátom, szal magányos nemvok) hát igen, a hármas az jolenne :D
de már csak ugy elnézni is jo őket
mostanába sok yilen filmet nézek, és nagyon teccik
énis ilyen vagyok^^
sok yaoi fan iylen:P halottál már a yaoi/slash-ről? nézz körül kész paradicsom:DXD
am ez nembaj, akkor van baj ha abarátodnak is elkezded ezeket modnani , én megtettemXD kicsúszott naXD na akkor volt bajXD
Yaoi xD Imádom őket tudod xD
Gravitation ota :D
azthiszem pont ezek miatt jött ez a mániám is :D
barátom tudja :D de ugvan vele, hogy ez csak egy hülye hobort ami elmulik majd xD
meghát kapcsolatunk terén tényleg nem is kell komolyan vennie :d
Én is imádom nézni a meleg párokat......főleg mikor a felvonulásukon az általam 1 hete rothasztott záptojások csattannak a fejükön:D:D:D:D:D
19/F
Yaoi^^.."Mert mi lehet szebb egy győnyőrű pasi látványánál? Hát két gyönyörű pasi!" :D
Szerintem aranyosak:)
17/L yaoi fan^^
Ez ösztönös, legtöbb nőnél alapvető, esetleg kinevelik belőlük. Tetszik nekünk két szépfiú együtt, ahogy a pasiknak meg gyakran két csaj.
Nők, vagyunk, ennyi. Ezért megy annyira a yaoi, így van. Pedig keleten még SZDSZ sincs, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!