Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért vonzodok a meleg pasikhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért vonzodok a meleg pasikhoz/párokhoz?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, ha két pasi együtt van, jo nézni őket, nemtudom, olyan szép látvány számomra.

A legtöbben aztmondják, undorito.

Miért van ez?

2009. júl. 6. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom lány vagy. Ez esetben azt gondolom azért élvezed a meleg párok látványát mert te magad is olyan férfira vágysz aki úgy törődik veled mint ők egymással. Talán magányos vagy, és mások boldogságának, gyengéd törődésének látványa betölti azt az űrt amit a magányod miatt érzel.
2009. júl. 6. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
ha lány vagy, akkor szerintem azért, mert jó lenne velük lenni 3asban nem ?:)
2009. júl. 6. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Az elsővel értek egyet!

Nekem a legjobb barátom homokos és imádom, kicsit olyan mint a beteljesületlen, plátói szerelem, de csak a jó oldalával, nincs féltékenység és hiányérzet, elviselhetetlen testi vágyódás. Azt hiszem ez az igazi barátság. :)

Hetero srácok is vannak rendesek, csak ritka madarak. :P

2009. júl. 6. 12:22
 4/10 A kérdező kommentje:

mind2 ben van valmi :) olyan édesek és gyengédek egymáshoz (amugy an barátom, szal magányos nemvok) hát igen, a hármas az jolenne :D

de már csak ugy elnézni is jo őket

mostanába sok yilen filmet nézek, és nagyon teccik

2009. júl. 6. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

énis ilyen vagyok^^

sok yaoi fan iylen:P halottál már a yaoi/slash-ről? nézz körül kész paradicsom:DXD

am ez nembaj, akkor van baj ha abarátodnak is elkezded ezeket modnani , én megtettemXD kicsúszott naXD na akkor volt bajXD

2009. júl. 8. 02:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Yaoi xD Imádom őket tudod xD

Gravitation ota :D

azthiszem pont ezek miatt jött ez a mániám is :D

barátom tudja :D de ugvan vele, hogy ez csak egy hülye hobort ami elmulik majd xD

meghát kapcsolatunk terén tényleg nem is kell komolyan vennie :d

2009. júl. 10. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Én is imádom nézni a meleg párokat......főleg mikor a felvonulásukon az általam 1 hete rothasztott záptojások csattannak a fejükön:D:D:D:D:D

19/F

2009. júl. 18. 00:41
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
mert a b*zi SZDSZ-hez is vonzódsz, kis galambom! Költözz melegebb vidékre, a magyar nép normális, nem b*zi!
2009. júl. 18. 08:07
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

Yaoi^^.."Mert mi lehet szebb egy győnyőrű pasi látványánál? Hát két gyönyörű pasi!" :D

Szerintem aranyosak:)

17/L yaoi fan^^

2009. júl. 18. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez ösztönös, legtöbb nőnél alapvető, esetleg kinevelik belőlük. Tetszik nekünk két szépfiú együtt, ahogy a pasiknak meg gyakran két csaj.

Nők, vagyunk, ennyi. Ezért megy annyira a yaoi, így van. Pedig keleten még SZDSZ sincs, sőt!

2013. szept. 8. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!