Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj hogy a 20-35 ev kozotti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy a 20-35 ev kozotti pasikhoz vonzodok?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok. De a velem koru fiuk annyira NYALASAK. En meg sokkal de sokkal eretebb vagyok a koromnal kivul is belul is. Nemtudnak masrol beszelni csak hogy ok most ezen a heten ezzel fognak baszni utanna azzal, meg hogy ok most ezt szivtak meg azt. De en meg ezeket a temakat telibe szarom en nem baszni akarok 14 evesen. Mitol van ez? Mondtak mar hogy apakomplexusom van de igazabol fogalmam sincs az mit jelent :D
2013. szept. 8. 00:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Anya akarsz lenni és takarításra vágysz? Akkor tényleg érettebb vagy a korodnál!
2013. szept. 8. 00:12
 2/23 anonim ***** válasza:
azt írtad h nem akarsz baszni 14 évesen. pedig pont h az idősebb pasik azok akik ezt elvárják.
2013. szept. 8. 00:15
 3/23 anonim ***** válasza:

LOL XD

Férfi 20 és 35 közt

2013. szept. 8. 00:15
 4/23 A kérdező kommentje:
nem akarok anya lenni es 14 evesen is takaritanom kell.:) es nem , nem akarok ferjhez se semmi se gyereket, se dolgozni menni , se mindennap fozni bevasarolni stb. nem 25 evesnek erzem magam :) de nem is 14nek.
2013. szept. 8. 00:16
 5/23 A kérdező kommentje:
van kivetel aki nem csak a szexre megy ! ... de en csak egy kerdest tettem fel. nem a csavozason es a baszason jar az eszem , csak mar masfel eve mindig az idosebbekre figyelek fel.
2013. szept. 8. 00:18
 6/23 anonim ***** válasza:
57%

"van kivetel aki nem csak a szexre megy ! ."

De a 20-35 éves férfiak igen. Nekik már nem elég a kézenfogva sétálgatás, szerelmes összebújás.

2013. szept. 8. 00:20
 7/23 anonim ***** válasza:
nem úgyértettem, h csak a szex kell nekik (bár ilyen is dok van) de ennyi idősen hozzátartozik a kapcsolathoz a szex, míg 14 évesen elmegy a csak csók akár évekig. 20 és 35 közötti pasik közül egy sem fog éveket várni amíg akarsz szexelni.
2013. szept. 8. 00:24
 8/23 anonim ***** válasza:

El fog múlni, olvasd el ezt a kérdést és a válaszokat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__481..

Egyébként kérdezz meg egy 14 éves kissrácot. A huszonéves, határozott, érett bombanők neki is jobban fognak tetszeni, mint te. :)

2013. szept. 8. 00:26
 9/23 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy egy 30 evesnek joval otbb kell mint egy 14-15 evesnek.de en egyszeruen nemtudnam magam elkepzelni veluk.nemtudnek veluk beszelgetni se semmi.en .. en egyszeruen nem :D na mindegy.majd megtalalom a helyem valahol :D
2013. szept. 8. 00:33
 10/23 anonim ***** válasza:
Beszélgetni lehet idősebbekkel, attól még nem kell velük szerelembe esni. :)
2013. szept. 8. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!