Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy a 20-35 ev kozotti pasikhoz vonzodok?
Kur vára nem vagy érettebb a korodnál.
Mi tizenéves fiúk azért vagyunk nyálasak(legalábbis én) mert már vagyunk egy lányra akivel együtt tudunk lenni,és szeretni tudjuk őt. De hát ha ez neked nem kell remélem kifogsz majd egy 30 körüli palit aki jól megdönget,és majdotthagy a francba ;)
20 fölött alap,hogy bele kell ülnöd a kukiba,ezt nem is tudom hogyan képzelted.
ha meg 25nek érzed magad,akkor szólj anyukádnak,hogy beleadsz a rezsibe,óvodás.
Nagyon sok tizenéves fiú érzelmes, ők meg épp az érzéketlen lányokra panaszkodnak, akiknek már 30 körüli "faszi" kell. :)
Picit mintha fordítva látnál dolgokat!
Talán kicsit atyáskodik feletted a 30 éves, mert örül, mint majom a farkának, pláne, ha enyhén pedo is. Tehát kedves, rendes, tudja mit kell mondani. Viszont biztos nem lát benned egyenrangú szellemi, érzelmi partnert, mégha te így is érzed.
A tizenéves srácok meg azért nem foglalkoznak idősebb nőkkel, mert többnyire nem kellenének nekik. Egyébként sem mindegyikre írtam, de köztük is van sok, akit a pár évvel idősebb, testileg már fejlett, felnőtt nők izgatják.
senki nem beszélt arról,hogy feltétlen a szexre megy,ezért vagy óvodás,mert nem érted.
20 fölött a szex egy olyan alap,mint a lélegzés.
és a nézőpont is alapból hibás,hogy mi férfiak erőltetjük a dugást,mintha a nő ezt nem akarná.
jobban akarják időnként,mint a férfiak.
"es meg mindig nemertek egyet azzal hogy minden 20 es 35 ev kozotti a szexre megy, mert iszonyat sokat ismerek aki nem .."
Persze, mert nem egy tinivel osztják meg a szexszel kapcsolatos gondolataikat, ezt nem kötik az orrocskádra. Én viszont ezzel a korosztállyal dolgozom egy irodában, hidd el mesélhetnék a céges csapatépítő tréningekről és ivászatokról - és hogy utána mik történnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!