Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok az idősebb pasikhoz? :S 14/L (! )
A baj az, hogy sztem ez abszolút abnormális, de nem tehetek róla (gondolom...), egyszerűen csak az érettebbek vonzanak..hogy mennyivel idősebbek? Mondjuk olyan 20 körül...
Szerintetek ez mitől van, mennyire gáz és hogyan változtassak rajta...?:/
ne aggodj nekem is igyvan
15éevs vagyok és 21éves barátom van hááát na ezt én se értem ilyenek vagyunk mi lányok ..:):D (15/L)
Egyáltalán nem abnormális. Szerintem természetes, sok 14 éves így van vele. Sőt, idősebb lányok is. ;)
N32
régen ezt de utáltam amikor 13-16 éves voltam,de most már annyira szeretem az ilyen lányokat:D
F/20
Nem tudom. Szerintem az, hogy fantázia szinten vonzódsz az idősebb pasikhoz nem gáz. De amikor korodbéli lányok ismerkednek korombéli férfiakkal, az gáz, és bizony nem egy ilyenről tudok.
26/F
De mondjuk egy 21 évesnek hogyan jönne be egy 14 éves...?:S Így az egész esély ugrik, én pedig emésztem magam stb stb....:SSS
Ami pedig hab a tortán hogy pasim is van:S Mit csináljak????:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!