Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főként pasikhoz szól a kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként pasikhoz szól a kérdés! Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
21éves csaj vagyok, csopitársam haverjaival megismerkedtem egy buliban és már első alkalommal is majdnem kavartam az egyikkel,(tudvalévő h ő kb mindenkivel ha iszik nagyon belemelegedve táncol) de akk kicsit ittunk mindketten.Majd utána házibuliban szintén, együtt ittunk és megint "nyomult" már kicsit erősebben. Tnap meg buli volt de mindketten vezettünk és józanok voltunk, de így is rámnyomult, tapiztuk egymást, egész este egymásnak táncoltunk, stb. annyi h kavarni nem kavartunk, de már majdnem azt is. A baj h van fél éve bnője, aki másik városban lakik. Sztetek lehet ennek a dolognak vmi végkimenetele? Vagy én is csak egy csaj vagyok a sok közül...:S
2011. szept. 22. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni.
2011. szept. 22. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szeret kavarni. Jó érzés ha van kit fogdosni tánc közben, de lehet, nem akarja megcsalni a barátnőjét. Ne várj túl sokat tőle.
2011. szept. 22. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Háát...nem egy hűséges fajta. Én messziről elkerülném a helyedben.:/
2011. szept. 22. 10:10
 4/7 ani87 ***** válasza:

küld el a pi..ba ha van barátnője mi a fityfenét akar tőled?

ha téged akar ejtse a bnőjét ha nemmaradjon nyugton,nem normális ez az állandó megcsalás!!!!!!!!!!

2011. szept. 22. 10:27
 5/7 Dottorre ***** válasza:

egy leszel a sok közül.Vagy szereti a bnőjét,és nem fogja megcsalni,vagy ha igen,akkor nem csak veled...ez van.De téged sem értelek,ha van bnője,és tudsz is róla,akkor minek reménykedsz,meg hagyod magad.Lehet,h én vagyok régimódi,de ha nincs senkim,és olyan nő akar velem kavarni,akinek tudom,h van vkije, lerázom. Nem én akarok lenni a válóok,mert a tükörbe is bele kell tudni nézni...

25F

2011. szept. 22. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi az a csopitárs? Amúgy nyilván meg akar dugni, de ez olyan egyértelmű... Előbb utóbb sikerülni is fog neki, nem fogsz tudni ellentmondatni a helyes kis pofikájának. :D
2011. szept. 22. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
csporttárs...egyetemen vagy főiskolán
2011. szept. 22. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!