Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz szól a kérdés! Bevalljam vagy ne?
Az az igazság, hogy most több vasat tartok a tűzbe, de semmi komoly, csak szórakozok jól érzem magam, élvezem az életet. Nem jelenti azt, hogy mindegyikkel össze fekszek csak az egyikkel, de mi azt megbeszéltük egymás közt. A másik kettővel csak randizgatok, flörtölök,de lehet szó többről is.
Mi a véleményetek erről. Ha egy pasival aki tetszik erről beszélgetek be valljam, hogy volt, hogy ezt csinálom, vagy jobb ha hallgatok?
Szerintem ne beszélj erről egyiknek sem.
Köztudatban az ilyen viselkedés nő esetében: ribanc, de férfi esetében inkább nem elítélendő (már akinek).
ha nekem valaná be a barátnöm nekem a következö dolog játszodna le benen és a következöt mondonanám:
rendben legaláb öszinte voltál --pokol ,halál, gyülölet-- és kik azok
--pokol ,halál, gyülölet ,utálat, megvetés ,lenézés, szánalom, fájdalom--(itt elmonaná)
aha...aha-- cseeeeeeeeeeezdmeeeeeeeeegg--és akkor miért nem velük vagy?-Még jobban cseeeeeeeeeezdmeeeeg--(itt jön a mert téged jobban szeretlek etc)
na huzál a pi csába... --Mi mehet az eusporton?--
_____
és it az a pont amior elmegyek diszkózni felszedek valami ribancót és kezdödik a periodus elöröl
A pasik ugyanezt csinálják. Az is elítélendő, ez is. :)
Dehát mindenki azt kapja, amit megérdemel. :)
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!