Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az idosebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az idosebb pasikhoz vonzódok?

Figyelt kérdés

Az idosebb (40-80) pasikhoz vonzódok, tudom, hogy beteges de ez van. Anyám is tobbszor észrevette már, hogy oket nézem, de én egyszeruen nem tehetek róla.

Régebben rá akrtam magam venni, hogy fiatalabbal kezdjek ki, de egyszeruen hiányzott a vonzalom és a szimpátia.

Szexuálisan és értelmileg is az idosebbekhez vonzódom, a korosztályommal nem tudom megérteni magam, a 20-on és a 30 évesekkel sem. Ne mondjátok, hogy beteg vagyok lécci!

2009. márc. 7. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem vagy beteg, és ez nem beteges. Azt ugyebár nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem 20-30 év között lehetsz. Namost az idősebbekkel, azért tudsz jobban szótérteni, mert közelebb állnak hozzád, hasonlóan gondolkodnak mint Te, és ezért jobban megértitek egymást. Ez nem baj, sőtt ellenkezőleg pont, hogy jó hisz kevesebb hibát követhetsz el. Azt pedig, hogy az idősebbekhez vonzódsz nem értem miért aggaszt Téged. Abszolút nem gond. Hát ennyi.
2009. márc. 7. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
pedig az vagy...apakomplexus a neve és nem vagy vele egyedül... nem tudom pontosan mitől is alakul ki a betegség, de a tünetei épp azok amiket leírál...én 17 éves koromban először egy nálam 15, majd egy 17 évvel idősebb férfival feküdtem le...utána kezdtem utánaolvasni, felismerni azt, hogy beteg vagyok. Sokat álmodoztam arról is, hogy híres vagy nagyon befolyásos emberekkel fekszem le...akkoriban ezt gondolkodás nélkül meg is tettem volna...tudod ez mind a betegségtől van. De onnantól kezdve, hogy felismertem, igyekeztem nem engedni neki, hanem körülnézni a saját természetes környezetemben is, a korombeliek között...olyan férfit kerestem, aki sokszínű, érett és izgalmas a kora ellenére...és meg is találtam. Velem egyidős, szerelmes vagyok bele és úgy érzem teljeen kigyógyultam az apakomplexusból. Két éve együtt vagyunk és közös életet tervezünk... tényleg csak annyi kell, hogy elfogadd, hogy beteg vagy és szembenézz vele...ha egyedül nem megy, menj pszichológushoz!
2009. márc. 7. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
anyukám bnőjének is ez volt a "baja" ... 17 évesen összejött egy 45 évessel , aki a férje lett .. ez van
2009. márc. 7. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is az idősebb pasikhoz vonzódtam.Aztán valamiért az egyre fiatalabbakhoz!A legfiatalabb még nálam is fiatalabb volt(1 évvel).Most meg vegyesen!Sokan nem jönnek ki a korukbeliekkel.(Bár azért egy II. világháborús veteránnal nem biztos,hogy jól ki jönnék.az nekem már sok)
2009. márc. 7. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha megvizsgálod magad, lehet, hogy akkor rájössz.

Sok oka lehet, részben már elhangzottak, részben még nem.

A lényeg az hogy valamiért biztonságot adnak Neked.

Leht, hogy alaposabbak, nyugodtabbak a szexben, nem mennek el úgy mint a tizenévesek, akik érintésre robbannak, és gyakran az aktusuk tkp. csak önkielégítés.

2009. márc. 7. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

kicsit én is így vagyok mint te... ez van :) bár nálam úgy kezdődött, hogy mindig 40felettiek akartak kikezdeni velem de én nem vettem komolyan, addig amíg fel nem bukkant egy pasas aki nagyoooon bejött (50et súrolja) és tök jól elvagyunk(nem vagyunk szerelmesek) de mégis nagyon jó...és olyanokat megtud adni amit 20-30éves hapsik nemtudnának.

Mondjuk tudom, hogy nem tervezhetünk hosszútávra, de ezen még ráérünk gondolkodni :)

2009. márc. 7. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy beteg, egyszerűen a 40 éven felüli pasik szellemi és testi érettsége az, ami neked bejön. Van, aki a fiatalokhoz vonzódik.
2009. márc. 7. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!