Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél drogos csajjal?
Igazából nem is mondanám rá, hogy drogos, annyi, hogy a bulizási szokásaihoz hozzátartozik egy csík, vagy egy bogyesz, inni viszont egyáltalán nem iszik. Nem is szeretem rá ezt mondani, mert nem egy Macaulay Culkin (reszkessetek betörők), akinek már 5 éve csak fél évet adnak az orvosok. Nem lop, csal, hazudik, egyszerűen így bulizik. Amúgy teljesen norálmis, jó tanuló, életvidám csaj, soha nem mondanád meg róla, ha nem mondja el...
szóval a kérdés adott.
Én még nem drogoztam sosem, inni is csak ritkán szoktam. Ettől függetlenül semmi bajom nincsen velük, nagyon liberális gondolkodású vagyok a drogokkal és használóikkal kapcsolatban. Az ezekkel járó kockázatokat fel kell mérnie mindenkinek, aki kipróbálja.
Az előző kommenteket visszaolvasva ismét rájöttem arra, hogy milyen alacsony szinten van ebben az országban sok ember gondolkodása. Ti, akik fikázzátok a drogot használókat, hány könyvet olvastatok a témában? Én már másfél tucatnál is többet, mert amúgy érdekel a téma (elméleti szinten, mert nincs igazán kedvem kipróbálni).
A válaszom a kérdésre az, hogy igen, járnék vele. Ha szép, kedves és ápolt lány, akkor egyáltalán nem zavarna. Persze ha szúrná magát, akkor már sokkal óvatosabb lennék vele, egyszerűen azért, mert úgy lehetséges, hogy elkapott valami fertőzést, ami akár halálos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!