Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél drogos csajjal?
Igazából nem is mondanám rá, hogy drogos, annyi, hogy a bulizási szokásaihoz hozzátartozik egy csík, vagy egy bogyesz, inni viszont egyáltalán nem iszik. Nem is szeretem rá ezt mondani, mert nem egy Macaulay Culkin (reszkessetek betörők), akinek már 5 éve csak fél évet adnak az orvosok. Nem lop, csal, hazudik, egyszerűen így bulizik. Amúgy teljesen norálmis, jó tanuló, életvidám csaj, soha nem mondanád meg róla, ha nem mondja el...
szóval a kérdés adott.
Az ilyen csak arra jó, hogy kihasználják.
Mert aki így rá van álva, előbb utóbb nem bírja pénzzel, és a testével fog fizetni ezekért az anyagokért.
Az, aki életvidám, és semmi lelki nyomora nincs, az nem szokik rá ilyenekre.
Szerintem csak nem ismered.
Ha te vagy az, akkor meg nem ismered be magadnak, hogy valami gond van.
Nem.. Nekem a drog semmiképpen nem elfogadott, még akkor sem ha csak bulizási szokás és egy csík vagy bogyesz..
Ha nem képes úgy jól érezni magát egy buliban hogy ne drogozzon, akkor nem kérek belőle..
24/F
Tudtam, hogy túlreagáljátok e helyzetét, ezért írtam le normálisan, mert a kérdés nem tükrözte volna hűen a helyzetét.
"Az, aki életvidám, és semmi lelki nyomora nincs, az nem szokik rá ilyenekre. "
Nincs ráfüggve, volt hogy gondolt egyet, többször is, és hónapokig probléma nélkül el volt.
Nem hétköznapi, lelki dolgok miatt "menekül".
Nem menekül, így bulizik, hétvégén semmi.
A nagy partyarcok, akik minden hétvégén bevernek, nem lezsnek alkoholisták.
"Mert aki így rá van álva, előbb utóbb nem bírja pénzzel"
Nincs ráállva, sokadszor írom, így bulizik.
Nem iszik meg egy bulin 5 sört, vagy pár deci töményet, bort. Továbbmegyek, egy "drogos" buli sokszor olcsóbban kijön, mint egy "ivós" buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!