Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól a kérdés! Mit tennél ha összejönnél egy fiúval akit nagyon szeretsz minden jó vele, csak a szex nem mert ő azt nem szereti és hanyagolja is?
Ez hamar kiderülne úgyis, szóval én szakítanék, mert szex nélkül nem tudnék élni, és nem is akarok. Illetve el sem mélyülnénk az érzelmeim igazán szex nélkül egy férfi irányában, mert az intim együttlétek sok olyan pluszt adnak a kapcsolatnak, amik nem pótolhatóak mással.
Egy aszexuális meg egy szexet szerető ember kapcsolata egész egyszerűen nem működhet, kizárt.
De miért nem?
A barátnőm nagyon szexmániás.
Nem tudunk találkozni sűrűn de 1 hét után már a falat kaparja. Nekem elég lenne néha-néha is de ezt nem mondtam neki.
Nem mondom hogy nem szeretem a szexet, de nem érzem hogy hiányozna az életemből.
Neked menni a heti három minimum? Nem? Szenvednél tőle?
Na, a "szexmániás" barátnőd ugyanígy szenved, ezt simán meg lehet élni "nem szeretésként", elhanyagolásként, még ha nem is erről van szó a te részedről. Sajnos nem csak mese, hogy szexuális téren IS össze kell illeni. Hosszú távon csak így lesz boldog a két fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!