Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél drogos csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél drogos csajjal?

Figyelt kérdés

Igazából nem is mondanám rá, hogy drogos, annyi, hogy a bulizási szokásaihoz hozzátartozik egy csík, vagy egy bogyesz, inni viszont egyáltalán nem iszik. Nem is szeretem rá ezt mondani, mert nem egy Macaulay Culkin (reszkessetek betörők), akinek már 5 éve csak fél évet adnak az orvosok. Nem lop, csal, hazudik, egyszerűen így bulizik. Amúgy teljesen norálmis, jó tanuló, életvidám csaj, soha nem mondanád meg róla, ha nem mondja el...

szóval a kérdés adott.

2013. szept. 3. 15:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
58%
nem hinném h befolyásolna ez az oldala a döntésemben hiszen ha csak ritkán csinálja kit érdekel majd kinövi sőt ha velem összejönne talán lennék rá olyan hatással h többet rá se gondolna :) nem ez határozza meg egy ember értékét, h milyen ember....
2013. szept. 3. 16:03
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
ne halgass ezekre a balfszokra , nagyon jó egy ilyen csaj
2013. szept. 3. 16:07
 13/36 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Egyrészt ahogy már előttem írták, egy drogosnak mindig az anyag a legfontosabb, és csak utána a párja. Másrészt nincs kedvem állandóan azon aggódni, h mikor nyiffan ki túladagolásban. A drogosok maradjanak csak meg egymásnak.
2013. szept. 3. 16:18
 14/36 anonim ***** válasza:
62%
Na, látom előjött a legfőbb drogliberalizációs érv, a "bezzeg az alkohol". Majd ha látok olyat, hogy valaki kevés drogot képes fogyasztani és nem száll el tőle csak az élvezet miatt fogyaszt, akkor összehasonlítom az alkoholt a droggal. Addig meg marad az, hogy bizony az alkohol messze nem ugyanaz.
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
sajnos volt ilyenben részem.. és nem.
 16/36 A kérdező kommentje:

Majd ha látok olyat, hogy valaki kevés drogot képes fogyasztani és nem száll el tőle csak az élvezet miatt fogyaszt.

nem is gondolnád hány ilyennel találkoztál már. szerintem csak azt tudja igazán, aki mozog ilyen körökbe, és ehhez nem muszáj használni.

2013. szept. 3. 16:22
 17/36 anonim ***** válasza:
28%

Nem kellett volna itt megkérdezned, mert amin látod, dübörög a sötétség a fejekben. Közhelyes barmok.

(Nem, nem vagyok "drogos", mielőtt valaki ezzel jönne.)

2013. szept. 3. 16:23
 18/36 A kérdező kommentje:

azthittem kapok egy kis megerősítést, de itt az emberek 80%a azt tolja, amit letolt a torkán a média.

mindenesetre kicsit megnehezítettétek.

2013. szept. 3. 16:26
 19/36 anonim ***** válasza:
71%
Megerősítést akarsz? Miért? Nem vagy képes önálló döntéseket hozni? Na EZ a média hibája valóban. Nőj fel.
2013. szept. 3. 16:28
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Baromi rossz helyen keresel megerősítést, mivel ebben a témában kb. olyan szinten vannak az emberek ebben az országban tudást illetően, mint amennyire a sötét középkorban értettek az orvosláshoz, meg annak megállapításához, hogy milyen alakú a Föld, és mi kering mi körül. :)
2013. szept. 3. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!