Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél drogos csajjal?
Igazából nem is mondanám rá, hogy drogos, annyi, hogy a bulizási szokásaihoz hozzátartozik egy csík, vagy egy bogyesz, inni viszont egyáltalán nem iszik. Nem is szeretem rá ezt mondani, mert nem egy Macaulay Culkin (reszkessetek betörők), akinek már 5 éve csak fél évet adnak az orvosok. Nem lop, csal, hazudik, egyszerűen így bulizik. Amúgy teljesen norálmis, jó tanuló, életvidám csaj, soha nem mondanád meg róla, ha nem mondja el...
szóval a kérdés adott.
Az beszél itt felvilágosultságról, aki az alapján minősít másokat, hogy azok kivel jönnének össze. Basszus, hallottál már privát autonómiáról, ember? Mindenki azt csinál a törvényes keretek között, amit akar.
Én például nem jönnék össze egy drogossal. Miért? Mert nem akarok!
Egyébként a drogfogyasztás még mindig illegális, és nem akarok egy bűnözővel járni. :)
Látom azért van pár fogyatékos, aki bevédi a drogos qrvát...
Ha bizonyítékot akarsz, hogy rá van szokva:
Intézd úgy, hogy ne tudjon menni bulizni, meglátod a függőség miatt valahogy vagy megoldja, hogy menni tudjon, vagy beszerzi az utcáról.
Olyan drogos nincs, aki nincs rászokva.
Meg kérdező, honnan tudod, mi van a lelkében legbelül?
Lehet olyan traumái vannak, amiről senkinek se számolt be soha.
Már ha nem te vagy az(mondjuk szerintem te, csak nem akarod így kiírni) aki ezt teszi...
Ez olyasmi mint a kaja, amíg minden nap kapsz amennyi kell, nincs gondod vele.
De ha hozzá szokik a szervezeted, akkor már több kell.
Nekem ilyen tyúk nem kéne, sok normális nő is van, de minden esetre kevesebb az ilyen kerülendő valaki.
figyelj öreg, ha mindenáron így véded a csajt, akkor minek akarsz megerősítést vagy minek tetted fel a kérdést? hisz úgysem tudunk hatni rád láthatóan... szépíted a dolgokat meg bevéded, mert odavagy érte és ez természetes. ha téged nem zavar ez, akkor járj vele, nem ezen fog múlni, maximum megtapasztalod majd a saját bőrödön, hogy milyen is az, amikor egy drogossal jár
azt amúgy tudtad, hogy azok nevetnek a legtöbbet és azok tűnnek a leg"életvidámabbnak" akik a leginkább depressziósak? ez amolyan pszichológiai tény... szóval nem kell itt a médiával jönni meg hasonló kibúvókkal, ezt nem a média nyomta le a torkunkon, mivel minden értelmes ember tudja, hogy a médiában és a "celeb" világban a napi kokó adag mindenkinél megvan... bort isznak, vizet prédikálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!