Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is hasonlóképpen viselkedtetek volna egy drogos fiúval?
Egy kérdés alapján merült bennem újra fel ez az egész. Ti is ezt tettétek volna? Vagy engem lehet, hogy csak a szerelem ejtett rabul és nem a segíteni akarás? Mit gondoltok?
Az exem a kapcsolatunk vége előtt pár hónappal folyamatosan eljárt bulizni, ahonnan mindig besszívva és részegen járt haza a saját szüleihez. Akik csak kiröhögték amikor a detoxból ment haza egy laza gyomormosás után és egy csukló töréssel, ami még nem elég, hogy ott eltörött de azon a kezén az összes ujja ripityára, mert leesett egy villanypóznáról.
Ilyenkor kezdődött az, hogy folyamatosan más lányokkal smárolt minden bulin, ha ott voltam hanem, majd kedélyváltozásai egyszerűen borzalmasak voltak. Hol volt kedve velem lenni, hol pedig kimondottan utált. Mivel én nagyon szerelmes voltam rommá törtem, de a "megcsalások" után azért nem hagytam ott mert még én voltam az egyetlen aki tudott neki segíteni, aki mellett józan tudott maradni, és egyedül nekem mondott el mindent ami bántja. Aztán ahogyan telt az idő, egyszerűen hozzám se szólt, majd mondta hogy beszélnünk kéne. Amikor szakítottunk, 5 perce már egy másik lányt tartott a karjaiban.
Ma már szerencsére van egy normális párkapcsolatom 8 hónapja. Az exemmel 1 évig tartott.
17/L
#3-s
Tudod, amikor ezt az egészet el kezdte, majd folytatta, már javában nem voltam szerelmes. Már csak. Szimplán segítettem. Segíteni akartam neki. Mert mint írtam ha csak velem volt, akkor teljesen normális maradt. Volt, hogy egészen hajnali 4-g este 11-től beszélgettünk telefonon. Csak azért hogy elmondhassa mi bántja. Én meg másnap ugyanúgy keltem 6-kor mint szoktam mert mentem diákmunkára. És amúgy 15-16 éves voltam. Már javában 16 amikor el kezdett drogozni.
#4-s Igen, végül is sokkal jobb volt, hogy szétmentünk. Azóta nem is beszélünk egymással, mert szerinte én vagyok a rossz, szemét.. stb. Na mind1.
"Mint említettem a kapcsolatunk vége fele lett ilyen. Előtte egyáltalán nem, ezért kezdtem vele."
1. vagyok!
Értem....de már akkor el kellett volna hagynod,mikor melletted/előtted másokkal smárolgatott...csak gondoltad hogy ez nem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!