Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme tovabb turni, ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Egy kicsit magamrol:22 eves vagyok,edesanyam meghallt 11 eve,en vezetem a haztartast,vigyazok edesapamra aki mar nagyon idos, es egyengetem hugom eletet!Baratom 32 eves!
Baratommal 4 eve ismerjuk egymast,3,5 eve jarunk!Jol megertjuk egymast minden ok!Csakhogy van egy csomo buktatonk!Vannak 'feltetelek' a kapcsolatunkban,en nem mehetek bulizni nelkule, o meg nem szeret bulizni, szoval ez ki van huzva!Barataim szetszeledtek, elvesztettem oket!
Baratommal munkatarsak vagyunk,ott ismerkedtunk meg!Amikor megismertem tudtam hogy van baratnoje,akkor keszultek osszekoltozni!Megis o ramhajtott,minden nap elhivott valahova, en nemet mondtam!Mindenhol ott termett!Ugy dontottem hogy elmegyek vele kavezni hatha beken hagy!De nem igy tortent,kavezas utan megcsokolt!Egyre bonyolodott koztunk a dolog,en veget vetettem az akkori kapcsolatomnak,mert mar nem ment!feltettem a kerdest neki hogy megis mikor szandekozik otthagyni a baratnojet!A valasz 'nemsokara'!:(Kituztunk egy hataridot ami 1 ev volt, csak en mar nem birtam tovabb es 10 honapnal kiszaltam ebbol a kapcsolatbol,amikor ismet tema lett hogy 'mit akar csinalni',en biztatas keppen atoleltem,de o mint egy szikla ugy ult meg a kezemet se fogta meg!akkor dontottem:Vege!ot valasztotta!En osszejottem valakivel,bosszubol!nagyon nehez volt egyutt dolgozni igy!Egyik reggel cigiszunetben megpillantottam valamit az ujjan, jeggyurut!:(Osszeomlottam,nem szuntem meg szeretni!nem szoltam semmit!probaltam koncentralni a munkamra,es nem ra gondolni!par het utan megcsokolt es azt mondta hogy szeret!megint elkezdtett nyomulni ram!Mondta hogy csak igy tud megszabadulni a csajtol(14 eve vannak egyutt),mar probalt ongyilkos lenni!azt mondta 1 ev utan otthagyja ,nagy nehezen atveszeltem az eskuvojuket!Amire me meghivot is kaptam!Persze csak tavolrol figyeltem oket!egyre tobbet veszekedtunk, o meg az en exemet emlegette, mindig azt vagta a fejemhez!en meg gondolhatjatok mit?!azt mondta azert jegyezte el mert en osszejottem valakivel!Ezt a mai napig is az en hibamnak tartja! Ereztem hogy gyerek is lesz!eltelt 1 ev a hazassaguk ota,en mar nagyon vartam hogy mondja hogy ' beadta a valopert' vagy elkoltozott!De a megerzeseim soha nem csalnak(sajnos)egyszer csak egy nyari delutanon(amikor is el akartunk menni valahova kiruccani egy aranyos kis etterembe egy masik varosba)bekopi hogy 'TERHES'(a felesege)azt hittem azonperc leesek a szekrol!meg a kiruccanast is elrontotta,nem tudtam masra gondolni egesz uton!megint aval jott hogy igy mar biztos otthagyja a feleseget,mert nagyon akart egy gyereket es allitolag azt mondta neki hogy ha lesz gyerekuk ot mar azt sem erdekli ha elvalnak!en egyre jobban kiborultam,idegosszeroppanasom volt!amikor meg 2 het volt a szulesig,megkerdeztem tole hogy meddig var meg?mar megvan a gyerek,eszebe juttattam amit mondott!es a valasz: MOST hagyjam ott?egy hete megszult a felesege,fiu lett,mikor kerdeztem a nevet ki adta neki,mondta hogy o talalta ki egy filmbol!es meg o mondta az hogy nem erdeklik a gyerekek, mindig ezt hallottam tole,es akkor miert o adta neki a nevet ha nem erdekli?!Sajnos meg ez a helyzet is lehet cifrabb,a noverem is megtudta az egesz stroyt!Es akarhanyszor felhiv(azota naponta akar 7x is)mindig errol akar beszelni!Teljesen ki vagyok borulva,hibazok a munkamban,itthol sincs semmihez es senkihez turelmem!Mar mindegy mi van rajtam,nem festem magam, meg a szemoldokomet sem szedem!Ami meg rossz, hogy ezek utan amit tett zavarja ha en elmennek bulizni,de nalam nem azt jelenti a bulizas hogy berugok es osszefekszek mindenkivel!en imadok tancolni es enekelni,engem a zene eltet!Egy utolso ultimatumot adtam neki:ami a szulinapom datuma es addig meg van 1,5 honap!
Gondolom aki a "hol vagy" kérdést írta arra gondolt , hogy mikor reagálsz vmit a válaszokra.
Azt nem értem, hogy itt sajnáltatod magad, amikor mindenki külső szemmel leírta hogy játszik Veled, és mi van ha kávézik reggel veled? Ez Neked a törődés? Sajnállak hogy nem fogtad fel amit írtunk. Előbb utóbb vagy SOHA nem fogod felfogni. Kár rád pazarolni az időt itt...22/L
Elég fura hogy egyidősek vagyunk és mégsem fogod fel a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!